Tennis

Badosa plega quan perdia

Tennis. Wimbledon. La de Begur addueix problemes físics a l’esquena amb 6-2 i 1-0 en la segona eliminatòria contra la ucraïnesa Marta Kostyuk

Paula Badosa (35a de la WTA) es va retirar en la segona eliminatòria de Wimbledon adduint problemes físics quan perdia per 6-2 i 1-0 contra la ucraïnesa Marta Kostyuk (28a) i tan sols s’havien jugat 36 minuts de partit. Badosa havia escurçat els terminis de recuperació d’una fractura d’una vèrtebra per estrès que li impedia jugar des del mes de maig a Roma. La de Begur va demanar la presència de la fisioterapeuta –la seva rival també ho havia fet– i després de perdre el primer joc del segon parcial –un break en contra– va optar per plegar. Kostyuk, sòlida des del fons, va ser molt superior en el primer set. En només 14 minuts de joc, Badosa ja havia encaixat tres trencaments i només havia guanyat un joc restant. Amb només el 36% de primers serveis, quan el servei és una de les seves millors armes, la catalana es va veure impotent. Malgrat que per fi va conservar el seu servei en el setè joc, no va poder redreçar la dinàmica negativa davant d’una rival a la qual havia derrotat en els tres enfrontaments previs. És la dotzena retirada de Badosa, que va arribar al torneig entre cotó fluix.

Swiatek, a vuitens

La polonesa Iga Swiatek (1) va celebrar el passi als vuitens superant la croata Petra Martic (30) per 6-2 i 7-5, i jugarà contra la suïssa Belinda Bencic (14). També va passar als vuitens la nord-americana Jessica Pegula (4), que va superar Elisabetta Cocciaretto per 6-4 i 6-0 i s’enfrontarà a la ucraïnesa Lesia Tsurenko. La també ucraïnesa Elina Svitolina va segellar igualment la classificació superant la nord-americana Sofia Kenin per 7-6 (3) i 6-2 i jugarà contra la bielorussa Victoria Azarenka (19). Una altra bielorussa, Arina Sabalenka (2), en canvi, va haver d’arromangar-se per poder vèncer la francesa Varvara Gracheva per 2-6, 7-5 i 6-2 i accedir als setzens, en els quals la seva rival serà la russa Anna Blinkova. També va superar la prova la bicampiona a Wimbledon (2011 i 2014) Petra Kvitova (9) contra la bielorussa Aliaksandra Sasnovich (6-2 i 6-2) i se les heurà en setzens amb la sèrbia Natalija Stevanovic.

La catalana Rebeka Masarova i la japonesa Eri Hozumi, van derrotar les italianes Paolini-Trevisan per un doble 6-4. Jugaran la segona eliminatòria contra la nord-americana Dolehide i la xinesa Zhang (16).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)