Tennis

Ruud, el quart favorit, perd en el segon partit

Tennis. La barcelonina Rebeka Masarova s’acomiada de Wimbledon i Marcel Granollers debuta en els dobles amb una victòria

El quart favorit del quadre individual de Wimbledon, Casper Ruud, va ser eliminat en el segon partit. El noruec va perdre en cinc sets i gairebé tres hores i mitja (3h27) contra el jugador local Liam Broady (142 de l’ATP) per 6-4, 3-6, 4-6, 6-3 i 6-0. L’anglès va arribar per segona temporada consecutiva als setzens de final, mentre que Casper Ruud continua sense poder passar de la segona eliminatòria en les seves quatre aparicions a la gespa de Londres. El suís Stan Wawrinka serà el rival de Novak Djokovic (2) en els setzens de final, després de guanyar l’argentí Tomás Etcheverry (29) per 6-3, 4-6, 6-4 i 6-2.

En el quadre femení Rebeka Masarova va ser eliminada en la segona eliminatòria en perdre per un clar 3-6 i 1-6 contra la italiana Elisabetta Cocciaretto. La barcelonina, número 66 del rànquing de la WTA, va caure en 1h10 contra la 43a jugadora del món. Rebeka Masarova va començar malament els dos sets i després no va poder remuntar. En el primer va arribar a perdre per 0-4 i en el segon per 0-3. La tercera favorita, la kazakh Elena Rybakina, va passar a la tercera eliminatòria derrotant per 6-2 i 7-6 (2) la francesa Alizé Cornet.

Marcel Granollers i Horacio Zeballos van debutar en quadre de dobles amb una victòria molt treballada i ajustada. El barceloní i l’argentí, quinzens caps de sèrie, van haver de remuntar contra els colombians Juan Sebastián Cabal i Robert Farah i es van imposar per 6-7 (6), 7-6 (2) i 7-6 (9) en gairebé tres hores (2h55).

Paula Badosa i Stefanos Tsitsipas, la seva parella sentimental, jugaran junts la modalitat de dobles mixtos. En el primer partit l’empordanesa i el grec s’enfrontaran als primers favorits, els nord-americans Jessica Pegula i Austin Krajicek.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)