Tennis

Djokovic tanca el partit de dos dies amb victòria i ja és a quarts

El tercer favorit de Wimbledon venç Hurkacz per 7-6 (6), 7-6 (6), 5-7 i 6-4

Novak Djokovic s’ha classificat pels quarts de final en la represa del partit que es va haver d’aturar ahir a la nit per no superar el limit horari i en el que havia guanyat els dos primers sets. El serbi, actual campió de Wimbledon i tercer favorit, ha trigat en sentir-se còmode a la pista, però al final ha derrotat Hubert Hurkacz (17) per 7-6, (6), 7-6 (6) –els dos sets d’ahir–, 5-7 i 6-4. El polonès ha continuat amb la seva demostració de bon servei (33 aces) i en el tercer set ha aconseguit el primer break en el dotze joc i s’ha emportat el set. Noval Djokovic s’ha anat centrant en el seu joc en l’inici de la quarta màniga, ha començat a aixecar el puny quan guanyava un punt i per fi, en el setè joc ha trencat el servei del seu rival, havia desaprofitat vuit ocasions en tot el partit, i ha ha encaminat la victòria. El rival del serbi en els quarts serà el rus Andrei Rublev (7).

Daniïl Medvédev ha passat als quarts per la retirada del Jiri Lehecka després del segon set. El rus, el tercer favorit, s’ha imposat en els dos primers sets per 6-4 i 6-2, i el jugador txec ha decidit retirar-se abans de començar a jugar el tercer.

La tercera favorita del quadre femení, Elena Rybakina, també ha accedit als quarts per la retirada de la seva rival per problemes físics. La kazakh, actual campiona de Wimbledon, s’ha avançat amb un 3-1 davant la brasilera Beatriz Haddad Maia (13) que ha començat a tenir problemes a l’esquena. Ha rebut atenció del fisioterapeuta, ha disputat un altre joc (4-1), però s’ha hagut de retirar pel dolor que tenia i que pràcticament l’impedia moure’s a la pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)