Natació

Iris Tió, setena en els preliminars de solo lliure, accedeix a la final

La barcelonina ha aconseguit superar el tall de dotze finalistes i competirà per aconseguir la seva tercera medalla en el mundial de Fukuoka

Iris Tió buscarà dimecres (12.30h) fer-se amb la tercera medalla del campionat del món de Fukuoka. I és que després dels dos bronzes en solo tècnic i duet tècnic -juntament amb Alisa Ozhogina-, avui la catalana ha competit en la categoria de solo lliure, on ha aconseguit una meritòria setena plaça, amb 174,0208 punts, de manera que ha superat el tall de dotze finalistes i tornarà a ser present a una altra final per a intentar aconseguir una altra medalla.

En l’actuació d’avui, la barcelonina ha tornat a destacar en impressió artística (93.0500 punts), però de cara a la final tindrà força marge de millora en alguns elements on no ha aconseguit tanta bona puntuació.

Qui no ha fallat ha estat la japonesa Yukiko Inui, que s’ha col·locat en una destacada primera posició amb 253,1953 punts, gràcies tant als elements com a impressió artística, i dimecres buscarà fer el doblet d’or després d’aconseguir aquest cap l’or en solo tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)