Waterpolo

Festí reconstituent contra Israel

Waterpolo. Mundial. Espanya reacciona amb contundència a la derrota contra els Països Baixos i encarrila amb facilitat l’accés als vuitens de final davant d’una selecció molt inferior

Espanya 22 Israel 5

ESPANYA:Ester, Nogué (3), Espar, Ariadna Ruiz (4), Pérez (2), Crespí (1), Elena Ruiz (2), Peña (1), Forca (3), Camus (4), Garcia (1), Letón (1) i Terré.ISRAEL:Peres. Levi, Farkash, Bogachenko (1), Kordonskaia, Futorian (1), Strugo (1), Menakerman, Markovsky, Sasover (1), Yaacobi, Levinshtein (1) i Katz.PARCIALS:5-2, 5-1, 5-0 i 7-2.ÀRBITRES:L.A. Stewart i D. Couper.

La selecció espanyola femenina de waterpolo es va refer i va derrotar Israel per 22-5 en la segona jornada del mundial de Fukuoka. El conjunt de Miki Oca, que en la primera jornada va caure contra els Països Baixos (7-6) i que no podrà ser primer de grup per accedir directament als quarts de final, va sentenciar de seguida amb un 5-2 i un 5-1 en els dos primers quarts i va excel·lir en defensa, encaixant només tres gols en els primers 16 minuts davant d’un conjunt molt inferior. En l’altre partit del grup B, el conjunt neerlandès va segellar l’accés directe als quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)