Waterpolo

El penúltim obstacle

Waterpolo. Austràlia serà avui a Fukuoka (11.30 h per TdP) la rival de la selecció espanyola, que aspira a classificar-se per a la seva quarta final a la recerca d’una segona corona mundial

Campió a Barcelona 2013 i subcampió a Budapest 2017 i Gwangju 2019, la selecció de Miki Oca disputarà avui a Fukuoka per quarta vegada les semifinals d’un mundial en què ja ha quedat fora de combat el totpoderós conjunt dels Estats Units, dominador de les quatre últimes edicions. Cada cop que el conjunt espanyol ha arribat a les semifinals s’ha guanyat també l’accés a la final. Avui lluitarà per mantenir la dinàmica contra Austràlia (11.30 h TdP), que ja va demostrar els seus avenços amb el triomf contra Grècia (8-9) en l’eliminatòria anterior. La primera semifinal la disputaran abans Itàlia i els Països Baixos (10 h).

Amb el bloc de dotze jugadores catalanes i dues madrilenyes, Oca adverteix dels perills del conjunt aussie: “És un equip que està en un bon nivell de forma, que té un gran potencial físic, amb sortides al contraatac i jugadores tècnicament valuoses. Hem d’estar molt vives en defensa i intenses i amb el cap fred en atac.” Anni Espar, una de les directores de joc i amb experiència a la lliga australiana, considera que serà un rival “duríssim”. “Hi ha moltes jugadores que aquest curs han estat competint per Europa i han millorat moltíssim. Després de veure el partit contra Grècia, haurem de controlar sobretot les seves llançadores i també les boies.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)