Natació

Colofó de bronze

Natació artística. Mundial. Dennis González i Mireia Hernández Luna sumen en el duet mixt lliure la sisena medalla catalana

Dennis González (CN Kallípolis) i Mireia Hernández Luna (CN Granollers) van posar un colofó de bronze a l’actuació de la natació artística catalana en el mundial de Fukuoka. El tercer lloc de González i Hernández Luna en el duet mixt lliure suposa la setena medalla en el campionat per a la federació espanyola, la sisena amb protagonisme català. Un balanç esperançador amb vista al mundial de Doha, que repartirà els últims bitllets per als Jocs Olímpics de París. El jove nedador rubinenc ha estat, en aquest sentit, un dels grans triomfadors a l’illa de Kyushu, amb un metall de cada color, l’or en solo lliure, la plata en el duet mixt tècnic amb Emma Garcia (CN Sabadell) i el bronze de la jornada de cloenda.

Al ritme d’Àngels i dimonis de Hans Zimmer, el duet català va rebre una puntuació de 183,4207. Dos bases marks van impedir que competissin al nivell de la preliminar, en què havien signat la segona millor nota (198,9042). El títol va ser per a la parella xinesa formada per Wentao Cheng i Haoyu Shi (225,1020), seguit pels mexicans Itzamary González i Diego Villalobos (192,5500). “Ha estat un campionat molt complicat i avui ha estat un dia molt dur, però hem anat a fer la nostra millor versió. Estem molt orgullosos amb la rutina, el treball fet i el resultat. Vull dedicar aquesta medalla a la família i en especial a la mare de la meva millor amiga, que no està passant el millor moment i espero que es recuperi aviat”, va comentar Mireia Hernández després de la cerimònia del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)