Atletisme

Mechaal és setè a Londres i esmicola la seva marca de l’any en 1.500 m (3:31.43)

El palamosí Adel Mechaal ha ocupat el setè lloc en els 1.500 m de la Lliga del Diamant de Londres, ha esmicolat el seu millor registre del curs i amb 3:31.43 ratifica la mínima per al mundial de Budapest. El migfondista català arribava a la cita amb molt bones expectatives després de les victòries a Barcelona (3:35.67) i Lucerna (3:37.36). Mechaal ha transitat en les últimes places del grup durant bona part de la prova i tot la seva progressió final, s’ha quedat una mica tancat en la recta d’arribada. La prova ha estat molt igualada i els vuit primers han arribat a meta en un segon de marge. El triomf ha estat per al nord-americà Yared Nuguse, amb 3:30.44.

La pròxima cita de Mechaal serà el campionat d’Espanya a Torrent (Horta Sud) , el cap de setmana vinent, en què tornarà a competir en els 1.500 m i es veurà les cares amb Mohamed Katir, que divendres a Mònaco va esmicolar la plusmarca europea de 5.000 m amb 12:45.01.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)