Atletisme

Bestué i Retamal signen el doblet català en els 200 m

Els velocistes del FC Barcelona Jaël-Sakura Bestué i Pol Retamal han exercit la seva hegemonia en els 200 m i han sumat el quart i el tercer títol, respectivament. Bestué ha tornat a trencar una vegada més la barrera dels 23 segons (22.72) i ha establert un nou rècord del campionat davant la castellana Paula Sevilla (Playas de Castelló), que ha rebaixat la seva marca personal (22.85). Més clara ha esta la victòria de Retamal, que ja havia brillat en les semifinals (20.40), però que en la final s’ha vist perjudicat pel vent en contra de 1,6 m/s (20.48). El velocista de Sant Martí Sarroca estava convençut que amb el vent favor hauria segellat la marca que li demanava la federació espanyola per ser al mundial de Budapest (20.30). El vallesà Oriol Madí (SG Pontevedra) ha estat quart (21.02), a una centèsima de les places d’honor.

Maria Vicente, subcampiona en triple salt

En el concurs de triple salt, Maria Vicente (Nike) ha assolit el subcampionat i amb un millor intent de 14,20 m, a un sol centímetre de la seva marca personal (14,21 m), certifica el bitllet per al mundial. Vicente, que ha renunciat a les dues últimes temptatives per unes molèsties a la planta del peu, només ha cedit i per la mínima davant la gallega Ana Peleteiro (14,21 m), que ha recuperat el tron estatal després de la seva maternitat. La banyolina Naiara Estanga (FC Barcelona) ha completat el podi, amb la seva millor marca de la temporada (13,12 m). En el salt d’alçada, Eduard Fàbregas (Intec-Zoiti) s’ha classificat en segon lloc (2,12 m), rere l’andalús Carlos Rojas (2,16 m).

En els 110 m tanques, en l’última prova de la jornada abans dels relleus, el campió català Marc Galé (Cornellà Atlètic) s’ha classificat en quart lloc, amb el mateix registre que el tercer classificat (13.82). En els 800 m, la santcugatenca Zoya Naumov (New Balance) també ha ocupat la quarta plaça (2:02.31), darrera de les tres primeres del rànquing espanyol. També ha estat quart Álex Sánchez (FC Barcelona), que ha acreditat un millor intent de 69,22 m en javelina. La pugna per les medalles s’ha situat per sobre dels 72 metres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)