Waterpolo

Centrats a arribar a la final

Waterpolo. La selecció espanyola juga contra la potent Hongria (11.30 h) la segona semifinal del mundial de Fukuoka amb l’objectiu d’aconseguir la victòria i poder defensar el títol

La selecció espanyola masculina està completament centrada en el partit de la semifinal contra Hongria (11.30 hora catalana), que té doble premi per al guanyador: disputar la final i lluitar pel títol i classificar-se per als Jocs Olímpics de París 2024. Després d’uns quarts de final molt complicats contra França, el seleccionador David Martín ha estat molt clar: “Ens hem de centrar en Hongria, que és un os, i serà un partit molt complicat.”

Espanya, amb vuit jugadors catalans, és l’actual campiona i vol defensar el títol, mentre que els hongaresos van acabar setens en el darrer mundial, l’any passat. Això, però, no és rellevant en aquest mundial i David Martín afirma: “Crec que Hongria és un dels equips més potents del torneig. Anirà molt a l’atac i hem d’estar preparats.” De fet, va ser la primera del seu grup i, com l’equip estatal, arriba invicta a la semifinal. El seleccionador estatal manifesta: “L’objectiu és arribar a la final i intentar guanyar aquest mundial.” I diu que estan en una bona disposició per afrontar aquest repte.

L’altra semifinal la disputaran Grècia i Sèrbia (10 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.