Ciclisme

Marc Soler renova amb l’UAE Emirates fins al 2025

Ciclisme. El ciclista de Vilanova va arribar al club l’any passat i ha complert les expectatives. El 2022 va guanyar la cinquena etapa de la Vuelta

L’equip UAE Emirates ha anunciat la renovació fins a l’any 2025 del ciclista català Marc Soler (Vilanova 1993), que referma el seu procés de consolidació en una de les formacions capdavanteres del món del ciclisme professional. Soler va fitxar per l’UAE Emirates l’any 2022 procedent del Movistar Team (2015-2021), formació en la qual va tenir un paper important, i continuarà sent un dels grans gregaris de luxe de l’eslovè Tadej Pogacar, el cap de files. Entre els seus grans èxits individuals, destaca un triomf en la Vuelta a Espanya del 2022, concretament en la cinquena etapa, amb sortida a Irun i arribada a Bilbao. “Marc Soler ha renovat. El ciclista català aportarà el seu estil característic de cursa a l’equip”, va anunciar l’UAE Emirates en un comunicat.

A més de Soler, la formació dels Emirats Àrabs ha renovat el nord-americà Brandon McNulty, fins al 2027; els portuguesos Ivo i Rui Oliveira, fins al 2026, i el veterà noruec Vegard Stake Laengen, fins al 2025.

Soler té altres victòries prou significatives en la seva prolífica carrera esportiva. El 2015 va guanyar el Tour de l’Avenir, cursa per etapes que aplega les millors promeses del ciclisme mundial. L’any 2018, quan ja era al Movistar Team, va ser el vencedor de la París-Niça, una de les curses emblemàtiques del calendari internacional. La seva millor actuació en una de les grans voltes per etapes és el novè lloc que va obtenir en la classificació general de la Vuelta l’any 2019. Ha acabat quatre vegades el Tour, amb un divuitè lloc el 2020 com a millor posició. Un altre dels seus grans resultats és el tercer lloc que va aconseguir en la Volta a Catalunya de l’any 2017.

EL COMUNICAT

“Marc Soler ha renovat. El català aportarà el seu estil característic de cursa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)