Atletisme

Esther Guerrero ja és a les semifinals del mundial

Ha ocupat el sisè lloc de la segona sèrie eliminatòria dels 1.500 m (4:04.33)

La banyolina Esther Guerrero ha superat el primer sedàs en les eliminatòries de 1.500 m i demà (17.05 h) serà entre les semifinalistes del mundial de Budapest. La campiona estatal ha fet molt bona lectura de la cursa. Sota el ritme marcat per la plusmarquista mundial, la kenyana Faith Kipyegon, la deixeble de Joan Lleonart s’ha mogut pràcticament sempre entre les sis primeres, les places reservades per accedir a la fase següent. En aquest campionat no hi ha places de repesca per millors temps i les sis primeres de cadascuna de les quatre sèries són les que han accedit a les semifinals. Kipyegon ha marcat els temps de pas pels 400 (1:07.43) i els 800 m (2:15.06), i a 200 metres per a la meta el tall de les sis millors ja estava pràcticament fet. Amb la sisena plaça assegurada, Guerrero no ha volgut forçar el ritme i ha acreditat 4:04.33. El triomf ha estat per a Kipyegon, amb 4:02.62. La sèrie més ràpida ha estat la tercera, amb triomf de la kenyana Nelly Chepchirchir (4:00.87), mentre que l’espanyola Marta Pérez s’ha classificat cinquena (4:01.41).

Maria Vicente, 14a es queda a les portes de la final de llargada

En el salt de llargada, l’hospitalenca Maria Vicente ha fet un concurs molt regular (6,52, 6,49 i 6,59) i amb la catorzena plaça s’ha quedat a les portes d’accedir a la final de les dotze millors. La recordista catalana s’ha quedat a només dos centímetres de la valenciana Fatima Diame, que amb 6,61 m ha marcat el tall de les dotze classificades. També estarà entre les millors la campiona estatal, la basca Tessy Ebosele, onzena amb 6,65 m. El millor registre ha estat per a la nord-americana Tara Davis-Woodhall (6,87 m). Vicente intentarà treure’s l’espina en la qualificació de triple salt, que es disputarà dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)