Ciclisme

Miryam Núñez acaba sisena a la Toscana

Ciclisme.L’equatoriana del Massi-Tactic es queda a onze segons del podi en la general de la cursa per etapes, disputada en quatre dies

L’equatoriana Miryam Núñez (1994) va ser sisena en la general del Giro de la Toscana, disputat en quatre etapes, en la tercera de les quals va ser quarta. L’italiana Alessia Vigilia (1999), que corre amb el Fassa Bortolo i que ha signat per dos anys amb l’FDJ, va ser la dominadora de la prova amb el primer lloc en la general, la muntanya i la regularitat. La lituana Rasa Leleivyte (Aromitalia Bassa Vaiano) i la russa Anastasiya Kolesava (Arkéa) van completar un podi del qual la corredora del Massi-Tactic va quedar a onze segons.

“Les corredores estan implicades per demostrar que som un equip amb prou nivell per ser professional i de categoria continental”, va dir el president del CC Baix Ter, Sergi Güell, que va recordar la compromesa situació del Massi-Tactic, que ha de doblar el seu pressupost per a la temporada que ve i que correrà el Tour de l’Ardecha del 5 a l’11 de setembre i la Volta a Portugal del 13 al 17.