Handbol

Ortega: “El partit contra el Magdeburg és dels millors que es poden veure a la Champions”

El Barça rep el vigent campió europeu i el seu botxí en les semifinals de Colònia (20.45 h per Esport 3)

L’estrena del Barça a la Champions en el Palau Blaugrana serà demà (20.45 per Esport 3) contra un vell conegut, el Magdeburg, el seu botxí en les semifinals de Colònia i en la final de les dues últimes edicions de la Super Globe. Molts al·licients i molts arguments perquè l’equip blaugrana pugui tombar la seva bèstia negra en les dues últimes temporades. “És un partidàs, dels millors que es poden veure a la Champions. Juguem a casa i, sens dubte, volem fer-ho el millor possible”, ha remarcat el tècnic Carlos Ortega abans de l’entrenament matinal. Sobre el rival apunta: “És un grandíssim equip, amb jugadors de molta qualitat. Han tingut lesions, però els reforços s’han adaptat molt bé al seu estil de joc. És un equip que té les idees molt clares, que juga un bon handbol, amb moltes accions d’un contra un i jugadors petits que a vegades costa de defensar.”

El Magdeburg arribarà al Palau sense un dels seus referents, Gisli Kristjansson, lesionat, i ferit en l’orgull després de la seva derrota en el debut contra el Veszprém de Ludovic Fàbregas (28-33). Dues de les novetats de la plantilla són el central suec Felix Claar, que va anotar 12 gols contra el Lemgo (35-28) en partit de la Bundesliga, i l’islandès Janus Smarason, provinent del Kolstad. El Barça es va estrenar en la competició amb un valuós triomf a Montpeller (25-30) i amb la irrupció del jove del planter Petar Cikusa, que si manté el nivell podria tenir continuïtat en les pròximes jornades de la competició europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.