Handbol

Prova de foc per consolidar el lideratge

Handbol. El Barça rep el GOG Gudme danès (20.45 h), l’altre equip invicte en el grup B de la Champions i botxí del Veszprém en l’última jornada

El Barça té avui contra el GOG Gudme danès (20.45 h per Esport 3) una prova de foc per consolidar el seu lideratge a la Champions i obrir forat respecte de l’altre l’equip que compta els seus tres partits per victòries. El GOG, que el curs passat ja va caure contra els blaugrana en el doble enfrontament dels quarts de final (30-37 i 36-31), arriba al partit després d’un triomf de prestigi contra el Veszprém hongarès (36-30), un dels grans candidats al títol. Tot un avís del potencial del campió danès, que tot i el seu immaculat inici de la Champions figura en un sorprenent sisè lloc a la lliga estatal. Precisament les ensopegades en el campionat danès van propiciar un relleu a la banqueta, que ara ocupa Mikkel Voigt en el lloc d’Ian Marko Fog. En el triomf contra el Veszprém van brillar amb llum pròpia el lateral esquerre Aaron Mensing (11 gols), una de les cares noves del curs, i el porter suec Tobias Thulin, que va marcar diferències sota els pals.

Tot i que ha perdut jugadors importants respecte del curs passat –Pytlick, Jorgensen i Tollbring–, el tècnic blaugrana Carlos Ortega no es refia del GOG: “Li tenim molt de respecte. Juga un handbol ràpid, amb molt llançament exterior i atacs curts. Utilitzen menys que abans el set contra sis, però el segueixen jugant. Tenen millor defensa que la temporada passada. Hem de frenar el seu joc i necessitarem el Palau de les grans nits europees.” Ortega repeteix la mateixa convocatòria que contra el Porto, amb Petar Cikusa inclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)