Lidera el seu grup tot sol

Handbol. El Barça supera el GOG, l’altre equip invicte en el grup B de la Champions, gràcies a una gran primera part. Mem destaca amb deu gols

Barça 38 GOG Gudme 30

BARÇA:Pérez de Vargas, Valera (1), Mem (10), Wanne (3), Janc (4), N’Guessan (6) i Frade (3) –set inicial–; Carlsbogard (1), Ariño (1), Gómez (3), Petrus (1), Langaro (1), Richardson (2), Cikusa, Rodríguez (2) i Nielsen (p.s.).GOG GUDME:Thulin, N. Pedersen, Jakobsen, Legér (1), Rasmussen, Blonz (4) i Clausen –set inicial–; K. Pedersen (3), Wilhelmsen (2), Dalby Enoch (1), F. Pedersen (3), Madsen (8), Kildelud (2), Mensing (6), Tombak i Dorgelo (p.s.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-1, 7-3, 11-5, 14-5, 18-6 i 20-11 (descans), 23-13, 25-17, 26-19, 29-25, 33-27 i 38-30.ÀRBITRES:I. Pavicevid i M. Raznatovic (Montenegro). Van excloure Rodríguez, del Barça, i Mensing i Madsen, del GOG Gudme.

El Barça va consolidar el seu lideratge en el grup B de la lliga de campions gràcies a la seva victòria per 38-30 contra el GOG Gudme, que era l’altre equip que havia guanyat els tres primers partits Els blaugrana es van quedar com a líders en solitari, després de fer una gran primera meitat, i veure com la segona es va complicar una mica durant uns minuts. El conjunt danès va arribar al Palau Blaugrana amb quatre baixes importants i un equip molt jove, amb jugadors que debutaven en la Champions. Mem va ser el màxim anotador del conjunt blaugrana, amb 10 gols, i també va dirigir l’equip en els moments importants.

El GOG va atacar amb set jugadors i sense porter des de la primera jugada del partit i es va avançar en el marcador. El Barça es va adaptar ràpidament (5-1) a aquesta situació, i dels seus primers sis gols, quatre van ser a porteria buida després de robar la pilota en defensa. El conjunt danès es va desconcentrar i els blaugrana, amb Mem amb molt encert golejador, van fer un parcial de 9-1. Poc després els homes de Carlos Ortega es van situar amb 12 gols de marge, el seu màxim avantatge (18-6 en el minut 24). En els últims minuts del primer temps, el GOG Gudme va saber treure profit dels seus atacs per l’extrem i es va arribar al descans amb un 20-11.

El Barça es va tornar a distanciar en l’inici de la segona meitat (25-14) jugant ràpid al contraatac. El GOG Gudme va començar a demostrar per què estava invicte en el grup i havia guanyat els tres primers partits, i va fer un parcial d’1-7. Els danesos es van arribar a situar a només quatre gols (28-24), i van disposar d’un atac per reduir la diferència a tres. En els darrers deu minuts, Mem i N’Guessan van agafar la responsabilitat en atac i els blaugrana van tornar a agafar avantatge fins al 38-30 final.