Handbol

Més que el lideratge en joc

Handbol. La tornada de Fàbregas al Palau serà un dels grans al·licients del duel entre el Barça i el Veszprém en la sisena jornada de la Champions

El Barça-Veszprém (20.45 h, Esport3) és d’aquells partits marcats en vermell des que es va conèixer el calendari i la configuració de grups de la Champions. La tornada al Palau Blaugrana del millor pivot del món, Ludovic Fàbregas, és un dels grans al·licients de la sisena jornada europea i encara més perquè sobre la pista es veuran les cares els dos primers classificats, un Barça invicte i intractable en els cinc partits precedents, i un Veszprém que només va ensopegar contra el GOG i que tornarà a ser un dels candidats al títol per enèsima vegada. També serà interessant veure l’evolució del porter barceloní i exblaugrana Nacho Biosca, un dels noms que sonen com a possible substitut de Gonzalo quan iniciï la seva etapa al Kiel.

Ortega, fins al 2026

El tècnic Carlos Ortega, que ahir va oficialitzar la renovació per dos anys més i un tercer d’opcional, no amaga la força del rival. “Per plantilla, són dels més ben situats per ser a la final a quatre; ho haurem de fer tot molt bé per guanyar”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)