Handbol

Jordi Ribera renovarà com a seleccionador espanyol per al pròxim cicle olímpic

El tècnic sarrianenc, que acabava contracte després de París 2024, continuarà quatre anys més al capdavant de l’equip estatal, fins a Los Angeles 2028

El tècnic català Jordi Ribera (Sarrià de Ter, 1963) renovarà com a seleccionador espanyol per al pròxim cicle olímpic, fins als Jocs de Los Angeles 2028. Tot i que en alguna ocasió havia manifestat que París 2024 podria suposar el final de la seva etapa al capdavant de la selecció estatal, el cas és que ha arribat a un acord de renovació i amb aquest motiu s’ha convocat una roda de premsa per divendres mateix (13 h) al costat del president del president de la Federació Espanyola d’Handbol, Francisco Blázquez.

Ribera va accedir al càrrec al setembre del 2016 i des d’aleshores ha aconseguit sis medalles en grans campionats –un bronze olímpic, dos bronzes mundialistes, i dos ors i una plata europea–, convertint-se en el seleccionador espanyol més llorejat de la història. Però més enllà dels resultats, el mèrit de l’entrenador català és haver bastit un grup humà amb una enorme capacitat competitiva, amb molta varietat de recursos tàctics i capaç de sacrificar-se sempre pel bé del col·lectiu, per sobre de les individualitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)