Handbol

Jordi Ribera convoca set catalans en la llista prèvia a l’europeu d’Alemanya

Ian Tarrafeta, Petar Cikusa, Joan Cañellas, Jan Gurri, Aleix Gómez, Dani Fernández i Adrià Figueras figuren entre els vint seleccionats en la concentració prèvia de l’equip espanyol a Ceuta. La llista definitiva, després del torneig de Granollers, serà de divuit jugadors

Ian Tarrafeta (Pays D’aix Université Club), Petar Cikusa (Barça), Joan Cañellas (Kadetten Schaffhausen), Jan Gurri (Sporting CP), Aleix Gómez (Barça), Dani Fernández (TVB Stuttgart) i Adrià Figueras (Chartres) són els set jugadors catalans que figuren entre la vintena de convocats de la selecció espanyola per fer la preparació prèvia de l’europeu d’Alemanya. En aquesta llista del tècnic sarrianenc Jordi Ribera també hi apareixen els components del Barça Gonzalo Pérez de Vargas, com a porter, i Javier Rodríguez, com a pivot. Els jugadors faran una primera concentració a Ceuta, del 26 al 30 desembre. Després d’aquesta primera estada, Ribera descartarà un jugador. Del 2 al 6 de gener la selecció espanyola s’instal·larà a Granollers, on hi jugarà un torneig preparatori contra Polònia (dia 4), Eslovàquia (5) i Sèrbia (6) i d’on sorgirà la llista definitiva de 18 jugadors que competiran en l’europeu d’Alemanya, del 10 al 28 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)