Tennis

Badosa perd contra Anisimova i s’acomiada de l’obert d’Austràlia

L’empordanesa no ha trobat respostes a la proposta agressiva de la jove nord-americana de 22 anys (7-5 i 6-4)

L’empordanesa Paula Badosa s’ha acomiadat de l’obert d’Austràlia en perdre en la tercera eliminatòria contra la nord-americana Amanda Anisimova, per 7-5 i 6-4, en 1h28 de partit. Després d’estar apartada de la competició durant sis mesos per una lesió per estrès a l’esquena, la tennista begurenca marxa de Melbourne Park amb bones sensacions per les dues contundents victòries a les primeres voltes davant la nord-americana Taylor Townsend i la russa Anastasia Pavlyutxenkova, i una digna lluita davant una renascuda Anisimova, que ha mostrat el tennis que va delectar el públic de París arribant fins a les semifinals de Roland Garros el 2019.

A les 11 h del matí locals, Badosa ha inaugurat la jornada en una semibuida John Cain Arena que ha anat guanyant ambient amb el pas dels jocs. La catalana ha arrencat amb un ritme molt intens, sense deixar prendre la iniciativa a una apagada Anisimova, fins a enfilar-se amb 4-1 al resultat. La nord-americana s’ha despertat, ha ofert la seva millor versió i ha convertit Badosa en una espectadora més. Anisimova ha acaparat el focus. Era l’encarregada d’executar cops guanyadors, però també de cometre errors no forçats. Malgrat els seus problemes amb les dobles faltes, els encerts s’han acabat imposant i en la cinquena pilota de set ha culminat la remuntada amb un 7-5.

La jove americana de 22 anys, que actualment és en la 442a posició de la WTA, ha acabat el primer set amb seriosos gestos de dolor sobre la zona abdominal i ha rebut un avís per part del jutge de cadira per incomplir els 25 segons entre punt i punt amb el seu servei, com a conseqüència dels seus problemes per recuperar.

Inicialment, el segon set no ha tingut tants alts i baixos després que les dues tennistes mostressin més solvència i seguretat a l’hora de mantenir els jocs al servei. Amb 3-3, Anisimova ha rubricat tres magnífiques restades que han segellat el trencament i l’ha acabat impulsant fins a la victòria per 6-4. La tennista catalana ha acabat el duel amb 18 cops guanyadors que contrasten amb els 40 de la seva rival. Després dels dos partits guanyats a Melbourne, Badosa escalarà en la pròxima actualització del rànquing fins al 82è lloc després que es perdés l’edició de l’any passat per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)