Tennis

Badosa resol per la via ràpida contra Pavlyutxenkova (6-2 i 6-3)

En la tercera eliminatòria de l’obert d’Austràlia se les heurà amb la nord-americana Amanda Anisimova

La begurenca Paula Badosa ha resolt el segon escull a l’obert d’Austràlia amb molta solvència i s’ha desfet de la russa Anastasia Pavlyutxenkova (59a de la WTA), per 6-2 i 6-3 en 1h12 de partit. Com en el debut, la catalana ha tornat a exhibir un joc sorprenentment consistent tenint en compte que havia estat molts mesos fora del circuit a conseqüència de les lesions. La seva pròxima rival serà la nord-americana Amanda Anisimova, que s’ha desfet de l’argentina Nadia Podorosca amb el mateix resultat, per 6-2 i 6-3.

Un trencament en el primer joc ha aplanat el camí de Badosa en la posada en escena del seu segon partit a Melbourne. Molt intensa, la begurenca ha pres la iniciativa, s’ha mostrat molt sòlida i efectiva amb el servei i amb un segon trencament en el cinquè joc n’ha tingut prou per encarrilar el primer parcial per 6-2 en 38 minuts. Pavlyutxenkova ha elevat el nivell en el segon set, però la catalana no ha perdut en cap cas la concentració i s’ha mantingut ferma en l’intercanvi de cops. Ha segellat un nou break en el cinquè joc, mentre que la varietat de cops amb el servei creava dubtes en la rival. Badosa ha posat la directa, ha tornat a trencar el servei de la jugadora russa en el novè joc i ha alçat el puny esquerre per celebrar l’accés a la tercera eliminatòria.

Derrota de Masarova

La barcelonina Rebeka Masarova ha dit adéu al quadre individual després de perdre contra la ucraïnesa Lesia Tsurenko, per 6-3 i 6-4 en 1h36. Masarova (91a de la WTA), amb un joc intermitent, ha fet massa concessions contra una rival amb les idees molt més clares i determinant en les restades. Ha resistit fins al 3-3, però després del primer trencament ja no ha estat capaç de redreçar el rumb en el primer set. El segon parcial ha tingut un inici convuls. Les dues jugadores s’han trencat el servei en quatre jocs consecutius. A partir del sisè, han fet una pausa, però a l’hora de la veritat Tsurenko s’ha mostrat molt més consistent mentalment i físicament i ha acabat rematant la feina amb un trencament en blanc en el desè joc.

Victòria de Granollers i Zeballos

En el quadre de dobles, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (4) han superat la primera eliminatòria després de vèncer els nord-americans Evan King i Reese Stalder, per 6-3 i 7-6 (3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)