Tennis

Marina Bassols es retira lesionada a la Bisbal

Tennis. Solgironès WTA 125. Plega per molèsties al turmell esquerre quan perdia per 1-0 en els vuitens de final contra l’hongaresa Dalma Galfi

La maledicció de les caps de sèrie va continuar assotant ahir la vuitena edició de l’Open Internacional Femení Solgironès WTA 125 a la Bisbal d’Empordà, el torneig femení de més graduació dels que es juguen a Catalunya juntament amb el Catalonia Open. La nova víctima va ser la blanenca Marina Bassols (7), que tenia aspiracions però que va haver de plegar tot just en el primer joc del seu partit de vuitens de final contra l’hongaresa de 25 anys Dalma Galfi (148a de la WTA). La catalana, 107a de la WTA, que fa temps que flirteja amb l’intent d’escolar-se per primera vegada entre les cent millors, es va retirar amb 1-0 en contra per molèsties al turmell esquerre que ja s’havien fet evidents durant l’escalfament. Va ser atesa pel fisioterapeuta però no hi va haver res a fer.

La rival de Galfi en els quarts de final del Solgironès serà la turca de 20 anys Zeynep Sonmez, 167a de la WTA. La sèrbia Olga Danilovic, filla del mític jugador de bàsquet del Partizan Predrag Danilovic, per la seva banda, es va desfer de la lucky loser romanesa Elena-Gabriela Ruse per 6-4 i 6-3, i s’enfrontara avui en els quarts de final a la tennista francesa Elsa Jacquemot, que va vèncer en un partit força costerut de l’austríaca Sinja Kraus per 6-4, 4-6 i 6-1. Els duels de quarts de final que havien quedat definits en la sessió de dimecres són: Sramkova-Masarova (5) i Carle (6)-Selekhmeteva. Les caps de sèrie 5 i 6, per tant, són les úniques supervivents d’entre les favorites, fet que demostra la qualitat del quadre del torneig.

Els partits començaran a les 11 del matí, i la catalana Masarova –91a de la WTA i la supervivent amb millor rànquing ara mateix en el torneig– jugarà en el quart i darrer torn de la pista central.

LA DADA

Masarova (5), que avui juga els quarts, és ara l’única catalana en el quadre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)