Tennis

Masarova passa a la semifinal del Solgironès WTA 125 de la Bisbal

La barcelonina s’enfrontarà a Danilovic i Carle a Galfi per un lloc en la final

Les semifinals del Solgironès WTA 125 que s’està jugant a la Bisbal d’Empordà han quedat definides i destaca la presència de la barcelonina Rebeka Masarova, cinquena cap de sèrie i 91a del rànquing mundial, que s’ha classificat després de dues hores i deu minuts de partit. Rebeka Masarova s’enfrontarà a la sèrbia Olga Danilovic –128 del rànquing WTA–, per un lloc en la final, mentre que l’altre semifinal la jugaran l’argentina Maria Carle, sisena favorita i 98 del món, i l’hongaresa Dalma Galfi, 149 del rànquing.

Rebeka Masarova ha derrotat l’eslovaca Rebecca Sramkova, 121a del rànquing mundial per 6-2, 4-6 i 6-2. El primer set s’ha iniciat amb un trencament de servei per a cada jugadora, però a partir d’aquí la barcelonina ha imposat el seu joc, ha aconseguit dos breaks més i s’ha emportat la primera mànega per 6-2. En la segona Rabeka Masarova ha guanyat el primer joc però després n’ha cedit cinc de consecutius fins el 5-1. Rebecca Sramkova ha aguantat l’intent de reacció de la catalana i ha anivellat el partit (4-6). En el tercer set ha tornat el domini de la barcelonina que ha guanyat quatre jocs seguits i s’ha acabat imposant per un altre 6-2. La seva rival en la semifinal, Olga Danilovic ha necessitat tres sets i 2h38 per derrotar la francesa Elsa Jacquemot –157 del món–, per 7-6 (0), 3-6 i 6-3.

Maria Carle ha accedit a la semifinal en derrotar per un doble 6-4 la russa Oksana Selekhmeteva, mentre Dalma Galfi s’ha desfet per 6-1 i 7-6 (4) de la turca Zeynep Sonmez en només 1h19.

La final de dobles

La final de la modalitat de dobles la disputaran Miriam Kolodziejova i Anna Siskova, les dues de la República Txeca, contra les hongareses Timea Babos i Dalma Galfi. Les jugadores txeques han derrotat per 6-1, 6-7 (6) i 10-7 a la polonesa Katarzyna Kawa i la neerlandesa Bibiane Schoofs. Timea Babos i Dalma Galfi per la seva part han remuntat davant de la francesa Kriztina Mladenovic i la letona Darja Semenistaja i han guanyat per 4-6, 6-4 i 10-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)