Waterpolo

Bea Ortíz

ASTRALPOOL SABADELL

“Hem de sortir confiades i tenir les idees clares”

“El Sant Andreu ha fet un bon bloc i està fent molt bona temporada. Només ha perdut un partit i als penals”

Bea Ortiz (1995), formada en el Rubí i, després d’un parèntesi, en el CN Terrassa, vol sumar la seva tercera Champions amb el Sabadell (2019 i 2023). El conjunt vallesà jugarà la primera semifinal de la Champions a la Nova Escullera (CN Barcelona) demà contra el Sant Andreu (12 h, Esport3).

Onzena participació en les tretze últimes fases finals europees. El Sabadell arriba al seu hàbitat habitual?
Per a mi em sembla que serà la cinquena, però mai t’acostumes a jugar una fase final del nivell d’exigència de la Champions. És cert que ja saps què et trobaràs encara que tinguis rivals diferents. Saps quina competició és i la seva importància, ets conscient del que t’hi jugues i, vulguis o no, és un factor positiu.
Pensa que aquest fet, l’experiència d’aquest equip en les grans cites europees, i la inexperiència del Sant Andreu pot ser determinant en la semifinal?
No sabria dir-t’ho. El Sant Andreu ha fet un bon bloc, està fent una molt bona temporada, i ha guanyat pràcticament tots els partits tant en la lliga com en la Champions. Està treballant molt bé, però nosaltres també sabem el que hem de fer. No serà gens fàcil, però hem de tenir les idees clares i sortir confiades.
Quins aspectes destacaria del seu rival?
De fet, amb moltes jugadores del Sant Andreu estem juntes en la selecció. Són jugadores molt potents, amb bon contraatac i llançament, i que poden ser decisives en un partit, i a més amb la Martina Terré a la porteria.
Amb un equip amb tantes internacionals, com porten la càrrega de competicions en un curs tan atípic?
Està sent complicat i molt dur tant físicament com mentalment. Gairebé no hem parat des del setembre i en algun mes hem arribat a jugar fins a deu partits. I després de la Champions continuarem igual, perquè el dissabte 27 ja tenim partit de lliga a Mataró, i després, la copa de la Reina, els play-off i els Jocs. Hem treballat molt anys per a això.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)