Waterpolo

El Sabadell, el Mataró i el Sant Andreu, a punt per a una fase final històrica de la Champions

La competició s’ha presentat aquesta tarda a les instal·lacions del CN Barcelona, l’escenari de la competició el 20 i 21 d’abril

Les capitanes, els entrenadors i els presidents de l’Astralpool CN Sabadell, l’Assolim CN Mataró i el CN Sant Andreu han assistit aquesta tarda a la presentació de la final a quatre de la Champions femenina, que es disputarà el 20 i 21 a la piscina del CN Barcelona i serà tota una evidència del potencial del waterpolo català. El quart equip classificat és l’Olympiacòs, que es jugarà el passi a la final contra el conjunt maresmenc. La semifinal catalana la protagonitzaran l’equip sabadellenc, vigent campió i amb sis títols al seu palmarès, i l’andreuenc, que s’estrena en la cimera de la màxima competició continental.

“Som quatre grans equips i serà molt complicada la nostra semifinal contra el Sant Andreu”, ha afirmat en la roda de premsa l’entrenador del Sabadell, David Palma. Per aquesta primera semifinal (dissabte, a les 12 h) ja s’han esgotat totes les entrades disponibles. “Espero que jugadores i tècnics estiguem al nivell que estarà el públic”, remarca el tècnic vallesà. Al seu torn, la capitana vallesana Maica García, ha apuntat respecte al Sant Andreu: “Ha fet un ’equipàs’. Fa anys que està fent bones temporades, així que serà un partit bonic de jugar.” I ha fet tota una declaració d’intencions: “Anirem a totes, volem la setena.”

Pel que fa a l’entrenador del Sant Andreu, Javi Aznar, ha comentat que la plantilla prepara la cita europea “amb normalitat”, sabent que les seves jugadores treballen i estan jugant “molt bé”. “Som un equip jove i inexpert i canviar les coses no ens aniria bé”, ha afegit. La capitana del Sant Andreu, Maria Palacio, ha confessat que l’equip està “nerviós”, però que espera el cap de setmana “amb molta il·lusió d’afrontar la seva primera final a quatre”.

Un finalista català està assegurat i l’altra plaça serà responsabilitat de l’Assolim Mataró, actual subcampió i que se les heurà amb el triple campió Olympiacòs (2015, 2021 i 2022). “És un orgull tornar a estar per segon any en la final a quatre i esperem fer el treball ben fet, com l’any passat, guanyant l’Olympiacòs i repetint la final”, ha subratllat el tècnic Dani Ballart. En aquesta línia, la capitana del CN Mataró, Clara Cambray, ha comentat: “El fet que la lliga espanyola sigui la millor d’Europa ajuda al fet que siguem tres equips catalans els que segueixen en la lluita pel títol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)