Waterpolo

Martina Terré

CN Sant Andreu

“Som un bloc, cadascuna amb el seu rol”

“Hem de marcar el nostre estil de joc i no anar a remolc del Sabadell. Ens veiem capaces de guanyar”

Martina Terré (2002) és el referent de la porteria del CN Sant Andreu, la gran sensació del curs i que s’estrenarà en una final a quatre de la Champions. S’enfrontaran contra el sis vegades campió i defensor del títol, l’Astralpool Sabadell, en la semifinal catalana de dissabte (12 h).

L’any passat no havien jugat competició europea i aquest curs ja són a la final a quatre de la Champions. Déu-n’hi-do el salt de l’equip?
Era un dels objectius. L’any passat, tot i que no vam jugar competició europea, ens vam classificar per ser-hi, i aquest curs el club va fer uns fitxatges molt prometedors i amb l’ambició de ser on som ara.
Amb la selecció espanyola ja ha disputat grans finals internacionals, però aquesta és la primera de clubs. Com ho està vivint?
És molt diferent. A la selecció el nivell d’exigència és molt alt i aquí també, però pots continuar amb el teu dia a dia habitual. Ets a casa i estic gaudint molt de l’experiència. Mai a la vida havia guanyat tants partits a la lliga, i ara també a la Champions.
Era una temporada amb moltes cares noves. Quin és el secret del bon encaix de totes plegades?
Sí, hi havia moltes incorporacions, però moltes ens coneixem dels campionats de categories amb la selecció. Cadascuna sap el seu rol i som un bloc de tretze jugadores. Totes juguen i totes aporten.
Quin és el sostre?
De moment no el veiem. Segur que hi haurà un moment en què algú ens pararà els peus, però ara mirem el Sabadell i ens veiem capaces de guanyar.
El Sabadell està bregat en moltes fases finals europees. De què depenen les possibilitats de superar-lo?
Som un equip molt explosiu i fins ara està costant que els equips ens aguantin tot el partit. Hem d’intentar marcar el nostre estil i no anar a remolc del Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)