MotoGP

Marc Márquez carrega contra l’Honda: “A la mínima errada la moto et traeix i caus”

El vuit vegades campió mundial afirma que han d’agafar molts més riscos que la resta de pilots

Marc Márquez va parlar clar i va carregar contra la seva Honda després de la caiguda en les primeres voltes del GP d’Itàlia. “Ho estava fent millor de l’esperat, però a la mínima errada la moto et traeix i caus”. El vuit vegades campió mundial també va explicar: “Amb aquesta moto hem d’arriscar més que els demés per estar allà i això és el que ens penalitza tant als pilotes d’Honda”.

El cerverí va recordar que en aquest gran premi dos pilots de la marca japonesa van acabar lesionats. “Divendres una caiguda va fer que Joan Mir decidís abandonar el gran premi després de descobrir una fractura al dit petit de la mà dreta, i dissabte va ser Àlex Rins qui se’n va anar a terra i es va destrossar la cama dreta” va recordar Marc Márquez. Ell també va caure en els entrenaments de divendres i en la cursa de diumenge, sense conseqüències físiques. L’únic pilot d’Honda que va finalitzar la cursa del gran premi va ser Takaaki Nakagami en el tretzè lloc. “Això no pot ser, els pilots d’Honda som els que mes caiem, sobretot en la cursa. Som pilots guanyadors i volem estar allà, però el que passa es que per estar allà hem d’arriscar més que els demès” va afirmar.

Marc Márquez va reafirmar el seu compromís, però va dir que potser hauran de canviar els objectius: “Segueixo tenint contracte tot aquest any i el que ve, i el meu compromís es màxim i seguiré amb la mateix mentalitat. El que si es cert, es que si veig que no es pot i seguim en la mateixa línia tocara donar un pas enrere i en comptes de fixar-se en els cinc primers, fixar-se en els deu primers”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)