MotoGP

Marc Márquez sortirà segon en el GP d’Itàlia

Motor. Bagnaia fa la seva tercera ‘pole’ de l’any i Àlex Márquez, que acaba tercer, baixa al sisè lloc per una sanció del darrer gran premi

Marc Márquez sortirà des de la segona posició de la graella en el GP d’Itàlia, just per darrere de Francesco Bagnaia, a qui va molestar en la qualificació i a qui, després, va seguir a roda quan l’italià va fer el temps que li va donar la seva tercera posició preferent de l’any. El cerverí va aconseguir en aquesta volta a rebuf el segon registre, a només 78 mil·lèsimes. Àlex Márquez va finalitzar la qualificació amb el tercer temps, però tenia una sanció del darrer gran premi abans de l’aturada i ocuparà el sisè lloc en la graella. La setena plaça va ser per a Aleix Espargaró, que té problemes al turmell després de caure divendres quan inspeccionava el circuit en bicicleta.

En Moto 2, Jeremy Alcoba va superar la Q1 i en la Q2 va fer el dotzè millor temps, mentre que Albert Arenas sortirà des de la quinzena plaça. Xavier Artigas ocuparà la 24a posició de la graella de sortida en Moto3. En la qualificació, va acabar amb el vuitè millor temps, però ell i set pilots més van ser sancionats per conducció irresponsable en la tercera sessió d’entrenaments. Van anar a parar a la part de darrere de la graella, i en la cursa d’aquest matí haurà de fer un long lap de penalització.

Bagnaia, a l’esprint

El campió mundial va guanyar la seva tercera cursa a l’esprint de la temporada en dominar la prova de Mugello. Francesco Bagnaia va sortir des de la pole i va mantenir a ratlla Marc Márquez, primer, Jorge Martin, després, i Marco Bezzecchi, segon, en les voltes finals. El cerverí se’n va anar llarg en un revolt en la tercera volta quan anava tercer, es va tocar amb Jack Miller i va baixar a la setena plaça, en què va finalitzar. Just al darrere, vuitè, va acabar Aleix Espargaró. Àlex Márquez va caure en la primera volta i Àlex Rins va anar per terra en la quarta. En MotoE, Jordi Torres va ser novè en la primera cursa i cinquè en la segona sota la pluja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)