MotoGP

Marc Márquez no disputarà el GP dels Països Baixos

El vuit vegades campió mundial ha estat declarat no apte pels problemes a la costella

Marc Márquez no disputarà la cursa de MotoGP del GP dels Països Baixos que es farà aquest migdia al circuit Assen. El vuit vegades campió mundial no va arribar del tot bé físicament i els seus problemes han anat a més amb les dues caigudes que va patir, al divendres i ahir. El cerverí ho ha fet públic amb una nota a les seves xarxes socials: “Hola a tots. Com sabeu, no he arribat a Assen al cent per cent físicament. A més de l’esquinç i de la fractura del dit, aquesta setmana a Madrid van veure que hi havia una costella fracturada que m’ha estat produint molt de dolor. Aquest matí m’he aixecat amb molt de dolor i, després d’una revisió amb l’equip mèdic, hem decidit no córrer avui per evitar que empitjori i així poder recuperar-se les setmanes següents. Moltes gràcies a tots pel vostre suport.”

Després d’aquesta revisió mèdica el pilot ha estat declarat no apte per competir en la cursa d’avui. Marc Márquez va disputar amb dolor la cursa a l’esprint de dissabte va anar de més a menys i va acabar en la dissetena posició. El mundial de MotoGP s’atura cinc setmanes i la propera cursa serà el GP de la Gran Bretanya el 6 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)