MotoGP

Quart triomf de Bagnaia amb Aleix Espargaró en la tercera plaça del podi

El granollerí ha entrat quart, però han sancionat Binder

El campió mundial i líder de la general de MotoGP, Francesco Bagnaia (Ducati) ha sumat la seva quarta victòria de la temporada en el GP dels Països Baixos, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) ha ocupat la tercera plaça del podi. El granollerí ha entrat a meta en la quarta posició per darrera de Brad Binder (KTM), però el sud-africà ha sortit dels limits de la pista en l’última volta i ha estat sancionat amb la pèrdua d’una plaça. Aleix Espargaró ha tingut un toc en la sortida i s’ha trencat una aleta del davant, però ha estat lluitant per les places de podi.

Francesco Bagnaia ha dominat pràcticament tota la cursa, i amb aquesta victòria ha ampliat la seva avantatge en la general. Ara supera per 35 punts Jorge Martín (Ducati), qua ha acabat cinquè, i per 36 a Marco Bezzecchi (Ducati), segon.

Àlex Márquez (Ducati) ha finalitzat en la sisè plaça. Ha estat sancionat amb una long lap en el tram final de la cursa, però ha mantingut la posició. Maverick Viñales (Aprilia) ha caigut en la tercera volta quan havia fet la volta ràpida en els dos girs anteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)