MotoGP

Marc Márquez anuncia que deixa Honda després d’onze anys

Marc Márquez (Cervera 1993) ha anunciat avui a través d’un comunicat a les xarxes titulat “Gràcies per aquest gran viatge” que no seguirà a Honda el curs vinent, un secret a veus que necessitava una confirmació oficial que avui ha tingut. Márquez i Honda posen fi al vincle que els uneix fins a final de l’exercici de mutu acord. El tercer lloc a Motegi, un podi que feia més d’un any que no celebrava en una cursa convencional, ha estat el darrer èxit abans de l’anunci de fi de trajecte després d’onze anys (2013-2023). El pilot de Cervera no ha revelat el seu destí però tot indica que correrà amb l’equip Ducati Gresini, formació que compta aquest curs amb el seu germà Àlex, que ha jugat, lògicament, un paper preponderant en l’acord, i que seguirà el curs vinent en l’estructura, que d’entrada té assignades per al curs vinent dues Ducati Desmosedici 2024. L’altre pilot, ara per ara, és l’italià Fabio di Giannantonio. Marc Márquez hauria signat per un any. Sap que el 2025 finalitzen alguns contactes importants de la graella i vol estar deslligat de peus i mans.

Apesar dels mals resultats dels darrers temps, la relació del pilot de Cervera i la firma japonesa durant onze anys ha estat prolífica: 6 campionats del món de MotoGP, 5 triples corones, 59 victòries, 101 podis i 64 posicions preferents són un botí brutal. Una relació que en el comunicat, Márquez ha definit com a “única i irrepetible.” “Somriures, plors, alegries, però el més important: una relació única i irrepetible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)