Opinió

Pessimisme

Josep Maria Bartomeu a TV3 i a Catalunya Ràdio en quatre dies. Diu que l'altaveu mediàtic el té Xavier Sala Martín

1 Algú em pot explicar la relació entre el director esportiu i l'entrenador del Barça, que fa la sensació que no han planificat junts la temporada? No trobeu que hi ha decisions preses que no quadren?

2 Posem exemples. Quan fa que sonava que Dani Alves no continuaria a Can Barça i que no només segueix sinó que, a més, és un dels indiscutibles perquè no té substitut: Douglas és la torna d'alguna cosa? És un valor de futur? Què és? I Montoya? Què passa amb Montoya que no juga ni la final de la supercopa catalana?

3 Parlem de Vermaelen? És una exigència de Luis Enrique? És una ganga? És veritat que els serveis mèdics del Barça van aconsellar no fitxar-lo, però que la direcció esportiva va empènyer per fer-ho? I l'última: és veritat que està més a prop que lluny de la sala d'operacions?

4 No us preocupa que, a hores d'ara, el Barça haurà d'aguantar aquesta plantilla fins al juny del 2016 perquè la FIFA ha prohibit fitxar? No dic res del Nadal de l'any que ve perquè fitxar al desembre és com comprar roba en un outlet.

5 Josep Maria Bartomeu a TV3 i a Catalunya Ràdio en quatre dies. Diu que l'altaveu mediàtic el té Xavier Sala Martín. Sí, perquè des de l'època de l'Antoni Bassas que és un economista que s'explica a meravella, perquè el compartim amb el Clapés i amb la Terribas i perquè es fa escoltar. Què passa, Bartomeu? Que no té altaveus mediàtics, potser? O és el que els seus no els utilitza com a entrevista convencional?

6 Com és possible que el president del Barça (felicitats a Lluís Canut que la va aconseguir a més de la de dijous amb Joan Laporta) accepti una entrevista a tres quarts de dotze de la nit que semblava acceptada a corre-cuita i que va tenir una audiència baixa a TV3? Ho dic perquè pocs dies abans havia anunciat que no donaria entrevistes i ara resulta que té incontinència verbal.

7 Sabeu que dijous de la setmana passada la majoria de la plantilla del Barça (entre els quals Leo Messi, Neymar, Luis Suárez) van anar a un nou restaurant japonès de la Diagonal de Barcelona a celebrar l'aniversari d'Adriano? Sabeu que abans-d'ahir Neymar va ser al concert de Barcelona de John Legend?

8 Parlant de japonesos, sabíeu que quan es demana menjar al vestidor blaugrana, al marge de sucs, fruita o cereals, hi ha dos futbolistes que demanen (i els en porten) sushi? Mathieu i Rakitic.

9 Alguns directius extraordinàriament nerviosos per la situació de l'equip van deixant anar barbaritats a la premsa, com que Adidas podria estar pressionant el Barça per canviar de marca esportiva. La junta aprofitaria per treure un millor contracte de Nike. Sabíeu (que no ho deuen saber els directius en qüestió) que el contracte amb Nike fins l'any 2018 no es pot trencar? Que en són, de bocamolls, alguns.

10 Quins són els dos directius que van votar en contra que la junta presentés recurs a l'acció de responsabilitat? Un ja se sap: Carles Vilarrubí. L'altre?... Tito Cierco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)