Opinió

El ‘Seient lliure’: un, gran i lliure

No es pot defensar que l’abonat cobri 80 euros a canvi i no se l’informi de res

El vicepresident del Barça Jordi Cardoner va sortir dilluns en tromba amb la intenció d’aturar l’hemorràgia que havia provocat unes hores abans un reportatge de TV3 sobre unes suposades anomalies en la gestió del Seient lliure. Segurament, tota l’energia destinada a menysprear la feina feta per Xavi Torres i els seus companys la podria haver dedicat a explicar per què el Barça no està informant com cal els socis que alliberen localitats.

Perquè si podem estar d’acord que és legítim que el Barça faci aquest tripijoc i s’aprofiti del poder adquisitiu d’uns turistes capaços de pagar 1.500 euros per un càtering a la pista de gel i una entrada al gol sud, el que no pot defensar la directiva és que l’abonat cobri 80 euros a canvi i no se l’informi de res de tot plegat. De fet, això no només passa amb les entrades que passen a ser VIP Experience. Cap abonat que cedeix la seva localitat al Seient lliure coneix, a posteriori, a quin preu l’ha venut el club. Simplement rep un full amb un resum dels ingressos que li han fet a compte. Però si vol conèixer exactament a quin preu van vendre la seva entrada, per comprovar ni que sigui que hagin fet bé el càlcul del que li pertoca, s’ha de dirigir a l’oficina d’atenció al barcelonista.

Un soci que es va posar en contacte amb mi ahir em va ensenyar tots els correus electrònics que li van fer falta durant quinze dies per acabar rebent de part de l’OAB uns simples números en un correu electrònic. Ni cap comprovant, rebut, ni factura que els corroborés. Per tant, per molt que s’hi posin, això és sinònim de transparència zero.

Cardoner va insistir que s’estan fent les coses bé i que se seguiran fent així, però, si volen fer gala de la transparència que pregonen, seria lògic que el soci rebés un informe detallat en què s’expliqués què passa amb la seva localitat cada cop que l’allibera. Seria molt senzill, perquè la gestió queda a les mans d’una entitat bancària que s’endú el 10% dels ingressos en concepte de despeses de gestió. Doncs ja seria hora que, a canvi de cobrar aquesta morterada, facin una mica de feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)