Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Les pors i els silencis

1.

QUÈ
passaria en la premsa catalana, què diríem, com criticaríem, i amb raó, que el president del Barça no fes declaracions mai, ni cap comentari sobre la situació del club? Com és possible que a Madrid gairebé ningú no es queixi que Florentino Pérez no hagi fet cap declaració sobre la guerra entre Valdano i Mourinho, sobre com està l'equip i sobre les constants sortides de to de l'entrenador?

2.

ÉS
Walter Pandiani la persona més encertada per dir que a Cristiano Ronaldo li falta un cargol? Tot i això, magnífica la frase que va dir: «El Barça és l'equip del poble» i magnífic també que, veient l'envestida de Mourinho –«ja ha tingut els seus minuts de protagonisme», va dir sobre el davanter– la rèplica del jugador de l'Osasuna hagi estat: «El papà ja ha sortit a defensar Ronaldo.»

3.

ÉS
Mestalla, un camp lleig, trinxat, que cau a trossos, amb grades que provoquen vertigen, el millor estadi per jugar una final del millor futbol d'Europa? No seria millor buscar un estadi encara que fos el Calderón o el Bernabéu per jugar una final tan potent com aquesta?

4.

LA
data del 20 d'abril l'ha posada el pitjor enemic del futbol espanyol? No hauria de ser la final de la copa el darrer partit de la temporada? Sabíeu que ja han començat a buscar una data alternativa el mes de maig per evitar una concatenació excessiva de partits entre el Barça i el Real Madrid que acabaria per descafeïnar-los?

5.

JA
torna a aparèixer un soci (un) que, (això sí) amb tot el dret del món, ha portat davant la fiscalia els números de la gestió dels darrers anys de Joan Laporta i la seva junta directiva? Qui és aquest soci? Qui hi ha al darrere d'aquest soci? És la versió del tapat descamisat que era la derivació d'un seguit de gent amb ganes de buscar les pessigolles a Laporta?

6.

REALMENT
el Real Madrid pretén robar (pagant) a l'Atlético de Madrid el Kun Agüero, com publicava ahir el Marca, a canvi de 28 milions d'euros més Negredo? Però quants clubs està arrossegant el Real Madrid per convertir-se definitivament en el més mal vist d'Espanya? És aquesta la imatge exterior que vol donar l'immaculat Florentino Pérez?

7.

US
ha sorprès la mort de Pepe El Brujo, que és aquell bruixot que va fer vudú (o almenys deia que en feia) a Cristiano Ronaldo? Sabíeu que va morir el 17 de gener passat però fins abans-d'ahir no es va saber? No recordeu el dia que Ana Rosa Quintana a Tele 5 li va suplicar que deixés de perseguir el portuguès del Madrid, en una conversa delirant?

8.

HEU
vist el gran tweet que va enviar el no menys gran Edu Polo de la SER: «Cop de moneda a Abidal a El Sadar: 600 euros. Les pilotes d'El Sadar: 602 euros. Dedicar el gol a la mama: 2.000 euros. Cop d'ampolla a Casillas: 6.000 euros»? Afegiríem: bloquejar les escales i les sortides d'emergència el dia de l'Hèrcules-Barça: 60.001 euros. Oi que hi ha alguna cosa que no quadra en les sancions del comitè de competició?

9.

GRAN
frase del vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí: «La Masia no serà una salsitxeria», després d'una altra pífia de Toni Freixa, portaveu del Barça, que va dir després de la reunió de la junta directiva que la Masia es convertiria en un restaurant.

10.

PER QUÈ
és admirable, ovacionable, entranyable, magnífic i tots els qualificatius positius que vulgueu les paraules que Dmitro Txigrinski a El País ha dit sobre el seu pas per Can Barça: «Vaig cometre moltes errades, Guardiola em va ensenyar moltes coses i no és culpa seva la marxa del Barça»? Una ovació per a aquest professional, que no fa com la majoria: treure's les puces de sobre i dir que la culpa és dels altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)