Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

La setmana «waka waka»

1.

PER QUÈ
no aplaudim Gerard Piqué per com ha gestionat la seva relació (sigui com sigui) amb la cantant Shakira, feta amb ironia, bon humor i avançant-se als esdeveniments? Algú preveia, però, que les xarxes socials (bàsicament el Twitter) canviessin el focus del protagonisme cap a un pobre noi amb camisa de llenyataire convertit en una celebritat que ha eclipsat tant el futbolista com la cantant?

2.

CONTINUEM
ovacionant Piqué per com després s'inventa un concurs en què crea complicitats amb Puyol i Cesc per estirar del fil de la fotografia publicada diumenge passat de matinada? Sabíeu que demana a la gent que li enviïn fotos amb camises de llenyataire i qui guanyi el concurs tindrà dret a formar un equip per enfrontar-se amb un altre que estarà format per amics de Piqué?

3.

SABÍEU
que ha quedat desbordat per la gran quantitat de fotografies rebudes des del moment que va penjar a Twitter i a Facebook les bases del concurs? Es pot ser més original? Per què hi ha gent que el critica? No és una diversió que no fa mal a ningú i que no afecta ningú?

4.

NO
us fa l'efecte que ha començat, una temporada més, aquest càstig diví del mercat de Calaf en què es converteix el fitxatge de Cesc Fàbregas? Però que no veuen a Madrid que és absolutament impossible que jugui allà? Ara bé, dit això, aposto: fitxarà pel Chelsea.

5.

PER QUÈ
no torna Sandro Rosell a Extremadura, com va fer en el seu primer viatge com a màxim responsable del Barça per demanar disculpes per l'actitud de Joan Laporta, a dir-li ara de tot al president Fernández Vara després d'haver dit que Catalunya sempre, quan va a Madrid (en referència al viatge de Mas a La Moncloa), vol tornar amb un trofeu de cacera? Cornuts i demanem disculpes?

6.

COM
és possible que Cristiano Ronaldo digui a la SER que no sap per què la gent el xiula als camps de futbol: per ser guapo, lleig, per la pinta que té, per enveja...? Però si només cal veure'l com va seure a l'estudi de ràdio, com si passés de tot...

7.

SABÍEU
que Pep Guardiola no sabia res que s'havia arribat a un acord fins a dos quarts de sis de la tarda de dimarts, ja que estava convençut que la reunió d'aquell dia entre el seu representant, Josep Maria Orobitg; el director esportiu, Andoni Zubizarreta, i el directiu Josep Maria Bartomeu seria una més de les moltes que s'havien fet fins llavors?

8.

NINGÚ
no veu que el partit d'avui a Gijón es complicadíssim i no n'hem parlat? No té raó quan, humorísticament, Manolo Preciado entrenador de l'Sporting va dir a la sala de premsa: «No he vist a la premsa de Barcelona el nom del nostre equip ni en les necrològiques»?

9.

ESTEU
d'acord que és una gran frase, tan dolorosa com certa, la que va dir el nou secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, a El9 aquesta setmana: «Sense la independència, no hi ha seleccions», sobretot quan es parla dels esports més populars com ara el futbol i el bàsquet?

10.

TORNEM
a ovacionar l'organització de la gran festa de l'esport, la copa del Rei de bàsquet, sense cap mena de dubte la millor competició que es fa i es desfà en el panorama esportiu espanyol? Com aconsegueix l'ACB que, es faci on es faci, l'èxit es repeteixi any rere any?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)