Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Regals, detalls i frases per a la història

1.

JORGE MENDES
reapareix una altra vegada? És el portuguès el primer representant de futbolistes que ha agafat el pont aeri? Després de Deco, Motta i Rafa Márquez, Mendes va portar Mourinho, Cristiano Ronaldo i Pepe al Madrid. Ara hem sabut que també representarà Diego Maradona, segons anunciava abans-d'ahir el Marca. Un diari que el mateix dia titulava en portada unes declaracions del mateix Diego Armando Maradona: «Fitxaria abans Mou que Pep.» Que trampós.

2.

AMB TOTA L'ARTILLERIA
disparada contra Arsène Wenger aquesta setmana pel robatori de Jon Toral podem fer diverses preguntes. 1: no tenim gaire en un pedestal Arsène Wenger quan ell fa el que fan la majoria de clubs, que és intentar robar perles d'altres clubs? 2: hem de criticar el Barça per haver fitxat no fa gaire temps Grimaldo, un lateral cadet que va ser fitxat al València? 3: per què quan pensem en jugadors que marxen del Barça sempre ens ve al cap Cesc Fàbregas triomfant a l'Arsenal i ningú sembla recordar el fracàs de Gay Assulin al City?

3.

ÉS UNA ALTRA FRASE PER A LA HISTÒRIA
la de Florentino Pérez que va enviar per SMS a la seva filla Cuchi quan aquesta li va enviar un «Olé per la celebració»? Sabíeu que, quan el president del Madrid va saltar amb els braços enlairats quan Benzema va fer el 0-1 al camp de l'Olympique de Lió dimarts passat, va enviar un missatge de mòbil a la seva filla en què li deia: «Jo també sóc humà»? Passada d'ego?

4.

SABEU QUE VA SER EL PERIODISTA
Vicent Sanchis que, sent director de Barça TV, va regalar un CD dels Manel a Pep Guardiola quan ningú no els coneixia? Sabeu que Sanchis quan li agrada molt un llibre, o un CD o un DVD en compra una quinzena i els regala als seus amics per compartir el plaer i que d'aquí ve el regal que va sorprendre l'entrenador del Barça?

5.

PARLANT DE BARÇA TV
, no seria més normal que Sandro Rosell fes alguna entrevista a la televisió oficial del club, revifada en l'època de Joan Laporta i que ha creat un planter d'excel·lents professionals que també es mereixen el luxe de poder entrevistar el màxim representant del club?

6.

UN ALTRE PARTIT
que la Federació Espanyola de Futbol situa en horari de golfos i golfes (2/4 de 10): la final de la copa entre el Barça i el Real Madrid? Cal posar aquest horari tan poc popular entre setmana i, això sí, tan televisiu del prime time? És una broma de mal gust que José Mourinho, en una altra passada de frenada indigna d'un entrenador d'un club com el Madrid digui que sembla que hi ha altres equips que escullin a quina hora juguen? Ho diu per la quantitat indecent de partits que el Barça juga de nit?

7.

SABÍEU QUE UN GRUP DE JUGADORS
del Barça van sortir diumenge després de la victòria contra l'Athletic de Bilbao en una discoteca de Barcelona i es van trobar amb la festa posterior al final del programa de T5, Operación Triunfo? Sabíeu que en aquell moment Gerard Piqué prenia una copa en un bar del Born amb Shakira, on van ser fotografiats junts per primer cop? Sabíeu que el propietari del bar, Christian, nascut, com la cantant, a Barranquilla, ha estat temptat per programes del cor per fer declaracions i ha declinat fer-ho?

8.

SABEU QUI ÉS LA PERSONA DE TV3
que té garantit el contracte més llarg amb el Crackòvia? Resposta: Jordi Ríos, imitador de Sergio Ramos. Cada dia que passa, la realitat supera la ficció. Dues frases del Sergio Ramos de debò (tot i que també sembli de broma): dimarts, després de l'Olympique de Lió-Madrid va dir: «Nos dejamos tres puntos.» I ahir va comentar: «Cuando éramos pequeños a unos amigos les gustaba el baloncesto y a otros el basket

9.

PERMETREM QUE HI HAGI
una sola cadira buida diumenge a la tarda al Palau Blaugrana per retre l'homenatge a un dels més grans de la història del Barça perquè uneix els valors bàsics de l'esport, David Barrufet? Sabíeu que, obsessionat pel color groc com sempre ha estat el David, diumenge està estudiant la possibilitat de seure a la llotja amb una camisa d'aquest color?

10.

SABEU QUE IÑAKI URDANGARIN
, un dels millors amics de Barrufet, que va fer mans i mànigues per ser demà al Palau Blaugrana, finalment no podrà viatjar des de Washington perquè avui mateix marxa cap al Perú, on dilluns té una reunió programada des de fa moltes setmanes a Lima?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)