Opinió

Guardiola, Iniesta i Florentino

1 Quanta gent del Barça era ahir del Chelsea i quanta gent del Madrid ahir era del Bayern? Què us hi jugueu que a la junta del Barça hi havia una majoria absoluta de fans del Chelsea i, en canvi, hi havia una majoria absoluta del Bayern a la junta de Florentino? Dit això, quina serà l'audiència del partit tant a TV3 com a La 1 del partit d'anit?

2 Per què s'assembla poc (encara) el Bayern de Pep al Barça de Pep i el Bayern de Pep al Bayern de Heynckes? Sobre els lesionats de l'equip bavarès, sabeu que Javi Martínez es va deixar de prendre aquest estiu les pastilles per la gota que pateix des de fa anys i això no li ha permès començar la temporada amb total normalitat a l'equip de Guardiola?

3 No va ser la de Peter Cech una de les exhibicions més descomunals que ha fet un porter en la història del futbol europeu? No és un assortiment d'aturades històriques les que va fer ahir el porter del Chelsea? Tot i això, no va ser també una de les finals europees més apassionants de la història, més meravelloses?

4 Sabíeu que José Mourinho es va emprenyar com una mona quan el seu club, el Chelsea, anava massa lent amb el fitxatge de Samuel Eto'o, perquè la intenció primera del tècnic portuguès era fer-lo seure a la banqueta ahir a Praga?

5 Quants mesos s'allargarà la renovació d'Andrés Iniesta, que en aquests moments certament fa mala pinta? Ens podíem imaginar, entre tots, que la negociació més complexa (un cop renovats Puyol, Xavi, Busquets, Tello, aviat Piqué, entre d'altres) seria la del de Fuentealbilla?

6 Sabíeu que no té res a veure amb el fet de no haver jugat l'altre dia ni amb la por de perdre protagonisme, sinó pel contracte que li puguin oferir, per la marxa del seu amic Emili Ricart del vestidor i també per l'adéu la temporada que ve del seu íntim Víctor Valdés? Tot i això, esperem (tothom ho espera i crec que així serà) que es pugui arribar a un acord.

7 Certament, esteu d'acord que el millor de la relació del club blaugrana amb Qatar Arways, que per cert s'hauria d'explicar millor, és l'anunci televisiu? Esplèndid, magnífic i amb la confirmació que hi ha dos actors frustrats (Gerard Piqué i Neymar) que estan meravellosos.

8 Com és possible que tant en el trofeu Joan Gamper com dimecres en la supercopa entressin espontanis a la gespa del Camp Nou durant el partit? Sabíeu que, segons m'expliquen, el Barça ha canviat d'empresa de seguretat aquesta temporada?

9 Per què li molesta, a Sandro Rosell, que se li pregunti pel que surt a determinada premsa internacional i poc a la premsa catalana sobre els presumptes negocis amb la Federació Brasilera de Futbol i si els ha fet mentre és president del Barça? Si és tan honest i transparent, com va dir el mateix Rosell, per què no ho explica i posa punt final al problema? Ho farà dilluns amb el Pere Escobar?

10 Algú dubta que la decisió d'assassinar Iker Casillas de la porteria del Real Madrid ha estat executada per Florentino Pérez? No és cada cop més evident? I Adán? Algú recorda el Lucendo del madridisme, que ja és el cinquè porter (sense dorsal) de l'equip de Carlo Ancelotti?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)