Opinió

Una setmana després

1 Sabeu que Jacques Rogge, president del COI, va preguntar al president del COE, Alejandro Blanco, pocs dies abans de la decisió de la seu olímpica, on era Alberto Ruiz Gallardón, exalcalde de Madrid i actual ministre de Justícia?

2 Com és possible que Gallardón, l'home que més coneix els membres del COI (ja que era l'alcalde en les dues primeres derrotes de la capital) no viatgés a Buenos Aires tot i la pèssima relació que manté amb l'actual alcaldessa, Ana Botella? Resposta que em van donar des del Ministeri de Justicia: “El ministro no quería robar protagonismo a nadie.” Mau.

3 Quin ministre espanyol anava dient als passadissos de l'hotel Hilton, off the record als periodistes que li preguntaven: “¿Se volverá a presentar Madrid a los Juegos del 2024? Noooo. Ni hartos de vino.” Resposta: José Ignacio Wert.

4 És gaire normal que un porter jugui els partits de la lliga i un altre jugui els de la Champions en un mateix club com va anunciar Ancelotti ahir que faria el Madrid? Ha passat alguna vegada en algun club europeu?

5 Sara Carbonero: “No sé si el meu fill naixerà a Espanya o fora d'Espanya.” Pregunta: voleu dir que José Mourinho no tenia raó amb Iker Casillas i aquesta sensació de fer d'oposició permanent al club des de fora sent el nen mimat de tota la premsa de Madrid i amb la dona llençant tomahawks cada dos per tres?

6 8,2 per cent de quota de pantalla a Cuatro. No hem de reinventar el bàsquet que, fins i tot de seleccions guanyadores com l'espanyola, tenen una audiència baixa en una segona fase i en un partit important i emocionant com el de dijous contra Grècia?

7 Sabíeu que la primera oferta del Barça per Andrés Iniesta ha estat rebutjada pel seu representant? Ens hem d'imaginar una negociació llarga, molt llarga?

8 Sabeu que qui ha pressionat més perquè es fes un documental sobre Leo Messi (que rodarà Álex de la Iglesia com ahir avançava El Periódico) ha estat Jaume Roures, que havia contactat amb el director Juan José Campanella, que va rebutjar l'oferta? Sabíeu que Roures va tancar l'acord ja fa mesos amb De la Iglesia?

9 Com és possible que en la Via Catalana, a la llotja del Camp Nou, no hi hagués cap esportista d'elit? No mereixia l'estadi del Barça una cadena més glamurosa i amb algun nom d'impacte més enllà de Gerard Piqué o Carles Puyol, que s'hi van solidaritzar?

10 Serà l'assemblea de socis del Barça del proper 5 d'octubre, com en les darreres temporades, una trobada soporífera, avorrida, eterna i on el més entretingut de tot són les preguntes dels socis compromissaris, algunes d'elles “meravellosament” kitsch?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)