Opinió

Doncs era veritat

1 Haurem de recordar a tots aquells que van negar la informació apareguda i avançada a El 9 Esportiu de finals de juliol on es deia que el pare de Leo Messi arribaria de l'Argentina la primera setmana d'agost amb la fixació de reunir-se amb Sandro Rosell per renegociar un contracte, que amb el fitxatge de Neymar ha quedat obsolet? Ahir Mundo Deportivo confirmava la notícia avançada per aquest diari.

2 Sabíeu que les negociacions han estat diverses i que el Barça, inicialment, s'hi ha posat bé i que, malgrat que no serà imminent, les dues parts pensen que l'acord es podria tancar abans d'acabar aquest any?

3 Què et pots esperar d'un àrbitre (Muñiz Fernández) que surt maquillat als camps de futbol i repentinat amb gomina per sortir bé per la televisió? Quantes jornades estarà Muñiz sense xiular després dels dos darrers espectacles lamentables: el Barça-Sevilla, però sobretot l'Elx-Real Madrid?

4 Com és possible l'estocada de Victoriano Sánchez Arminio al seu àrbitre Muñiz Fernández, quan mai, absolutament mai, fa declaracions carregant contra cap dels seus treballadors? Quant de temps estarà sense xiular l'àrbitre asturià?

5 Cal debatre permanentment sobre com juga el Barça quan només s'han jugat cinc jornades de lliga i un partit de Champions? Cal que, si es fa el debat, surtin els savis habituals a etiquetar els que són comentaris de guardiolistes, rosellistes, cruyfistes...? No es pot opinar sense llufes enganxades?

6 Algú sap qui li va menjar l'orella i li va escalfar el cap a Gerardo Martino quan va sortir dilluns passat a la roda de premsa dient que creix el volum del debat perquè no és ni català ni holandès? Error. La primera frase equivocada de Martino en una roda de premsa. No calia.

7 Si la setmana passada escrivia sobre la superstició (novament mostrada en el partit contra la Real Sociedad) de Tata Martino de posar una ampolla al límit de la banqueta i anar bevent i tornar-la a deixar dolçament sobre la gespa, avui cal fixar-nos en un moviment inquietant que fa Marc Bartra cada cop que entra al camp. Us quedeu a quadres si us dic que el Marc s'abaixa els pantalons fins a sota els genolls per estirar-se la samarreta i llavors pujar-se'ls perquè aquests quedin perfectament per sobre? Per cert: al cap d'una estona, i ja jugant, la samarreta ja se la posa per damunt dels pantalons. Fixeu-vos-hi.

8 Com és possible que encara hi hagi futbolistes de clubs de nivell (com el València) que facin declaracions tan sorprenents i impresentables com les d'Adil Rami a la Ser? No queda curta la sanció de dues setmanes per a un futbolista que diu el nom del porc a l'entrenador, que insulta als vestidors i que posa contra l'espasa i la paret el seu consell d'administració?

9 Per què haurem d'esperar encara un mes per veure el nou film de David Trueba Vivir es fácil con los ojos cerrados, on hi ha un cameo m'asseguren que molt sorprenent (fent de barber) del pare del Pep Guardiola, Valentí, en la seva primera pel·lícula com a actor?

10 Com de sorpresos van quedar els genials Òscars (Andreu i Dalmau) quan el jugador de l'NBA Ricky Rubio va demanar presenciar dimarts passat, dia de la Mercè, La Competència des dels estudis de RAC1?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)