Opinió

Papers intercanviats

1 Calia el ridícul d'estar quatre dies parlant de la moció de censura a la junta de Sandro Rosell, fer imprimir les butlletes i després retirar-se per dir que 15.000 signatures eren moltes? Tenint raó que és injust i excessiu que es necessitin 15.000 signatures per culpa de la llei de l'esport català, no es podrien haver informat abans del que deia la normativa?

2 Els que estem en contra de les mocions de censura (la d'Oriol Giralt evidentment també) hem d'entendre també com, comparativament, és de demòcrata el Barça comparativament amb el Real Madrid, en què només per aspirar a la presidència, has de ser multimilionari?

3 Si a can Barça es fan mocions de censura cada dos per tres en un club que ha guanyat el que ha guanyat, quantes se n'haurien d'haver fet a Madrid amb la situació que ha viscut l'última dècada el club que presideix Florentino Pérez?

4 No comenceu a observar un evident canvi de tendència, almenys mediàtica, en el madridisme, que ha girat el punt de mira de la gespa cap a la llotja? Podria ser Carlo Ancelotti el començament de la fi de Florentino Pérez, que té en l'italià l'última bala per disparar?

5 Serà el sorprenent i inconcebible traspàs de Mezut Özil la bandera que faran usar els opositors, que estan cada cop més farts de Florentino Pérez? Per cert, enorme frase ahir d'Ancelotti: “No necessitem Özil.”

6 Algú del Barça podria explicar què té Leo Messi, que des del partit del PSG de la Champions de fa sis mesos ha anat tenint cada dos per tres lesions musculars? No mereix la situació una explicació del club a causa dels inacabables rumors sobre les possibles causes dels problemes de Messi?

7 Algú de la Lliga de Futbol Professional i de les televisions (bàsicament ara el Canal Plus, que és el que decideix els horaris) recorda que la dispersió horària del bàsquet és el que va iniciar el principi de la fi de la lliga ACB? Algú podria veure que jugar dos partits divendres, concentrar els partits del Barça, el Madrid, l'Atlético de Madrid i/o València en dissabte i evitar qualsevol partit d'interès global en diumenge faci que al públic li interessi molt més la Champions que la competició estatal?

8 Parlant d'horaris... Barça-Real Madrid: que si diumenge al migdia, que si dissabte a les sis, que si diumenge a les deu de la nit, que si dissabte a les vuit... Serà dissabte a les sis de la tarda. El Plus (sembla) ja ho ha decidit.

9 Ovacionem la iniciativa de fer un homenatge a l'impagable Darryl Middleton, jugador de bàsquet lligat emocionalment a Girona i que veurà com l'esport català li fa justícia dijous que ve al pavelló de Fontajau amb 47anys i encara amb possibilitats de jugar una temporada més en l'elit d'aquest esport?

10 “Diego Costa, selecció espanyola!” és el crit de moda ara en el futbol espanyol. La histèria periodística, el duel amb la federació del Brasil... Ai, ai, ai! Algú recorda l'esquiador Johan Muehlegg reconvertit posteriorment en Juanito i reconvertit en un dels grans oblits indignes de l'esport espanyol?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)