Opinió

Aparteu les criatures

1 A quin membre de la junta directiva se li acut trencar amb la tradició que els nens menors de set anys puguin accedir al Camp Nou els dies de partit? Qui és el primer cervell privilegiat que té la brillant idea?

2 Tot i això, a qui hem d'aplaudir o ovacionar per haver prohibit l'accés al camp a menors de set anys sense entrada en un partit d'alt risc com tot un FC Barcelona-Real Madrid? Aquesta sí que és una magnífica decisió.

3 Com és que Sandro Rosell no va anunciar la voluntat de la junta de prendre aquesta decisió en l'assemblea de fa quinze dies? Com és que no ho va explicar allà, si hagués tirat endavant la votació sense problemes, com tots els temes que el president del Barça porta a l'assemblea?

4 Els fills dels jugadors tampoc podran entrar a l'estadi si no tenen abonament? S'han acabat les fotografies amb canalla a la gespa del Camp Nou?

5 Qui gestiona la comunicació d'aquests dos dies? Estic convençut que el director de comunicació del Barça, Xavi Martín, no. Pren Sandro la decisió d'anar a can Terribas impulsat pel “mal dels presidents” que és prendre decisions sense consultar, perquè veu la que s'ha organitzat el dia abans, com a vendetta per alguna cosa? No és l'aparició de Rosell desacreditar la roda de premsa del dia anterior del portaveu Freixa?

6 Calia aquest merder la setmana que no hi ha futbol quan hi ha temes, fora del club blaugrana, perquè el Barça observi i disfruti d'aquesta magnífica i impecable situació que viu tant en la lliga com en la Champions League?

7 Parlant de merders externs, sabeu quin són els partits més importants que té Cristiano Ronaldo el mes de novembre? Doncs els de la repesca del mundial. Oi que sembla impossible Cristiano fora de la copa del món del Brasil? El Real Madrid té un problema: els partits del portuguès decisius no són amb la samarreta del club que li paga.

8 Víctor Valdés se'n va al Mònaco? Veurem. Ara bé: fotre-li castanyes perquè jugarà en la lliga francesa, en un club amb pocs abonats i perquè ho diu ara, és per llogar-hi cadires. Si us plau: no s'ha merescut que li posem una catifa vermella des del vestidor del Camp Nou fins al vestidor on decideixi jugar la temporada vinent?

9 Sabíeu que el Tata Martino ja té pis al passeig de la Bonanova de Barcelona, relativament a prop d'on viu Carles Puyol i a tocar d'on vivia Luís Figo?

10 Per cert, avui a les quatre de la tarda, el Madrid-Màlaga; a les vuit del vespre, l'Osasuna-Barça, i a les deu de la nit, l'Espanyol-Atlético de Madrid. La fullaraca per diumenge i l'Athletic de Bilbao, com sempre, per dilluns? Com dèiem la setmana passada, ha pensat el Canal+ (que és el que ara posa els horaris dels partits) el mal que està fent al futbol espanyol?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)