Opinió

Les hores prèvies

1 No és evident que la marxa de José Mourinho del Real Madrid ha suavitzat la prèvia aquesta setmana (anteriorment bèl·lica) als enfrontaments amb el Barça? No ha estat una setmana en què cada club ha estat immers en els seus propis dubtes?

2 M'ho sembla a mi que de cara al partit d'avui han tingut més força els arguments futbolístics –per part dels dos cantons– que les actituds prèvies d'un dels entrenadors o l'ambient hostil entre els uns i els altres? Oi que han agafat més protagonisme els jugadors que els entrenadors o els presidents?

3 Malgrat la bona fe de la junta directiva del Barça, toca, en un Barça-Madrid, el lema “Força Tito” en el mosaic? No creuen que l'únic que han fet és que els seguidors (i no seguidors) del Barça es preguntin per l'estat actual de l'exentrenador blaugrana, que, per cert, està seguint el tractament dels últims mesos sense cap més notícia?

4 Sabeu que l'actor Elijah Wood, el Frodo del Senyor dels anells, i protagonista de la recentment estrenada Grand piano va ser el cap de setmana passat a Sitges i es va disgustar quan va saber que el Barça no jugava aquell dissabte contra el Madrid, ja que li hauria entusiasmat anar al Camp Nou? Recorda el vicepresident Carles Vilarrubí quan el va convidar a veure a la llotja el Barça-València del setembre de l'any passat?

5 No vau al·lucinar amb la poca (o nul·la) vergonya de Sergio Ramos cantant flamenc, guitarra en mà, per a la seva xicota, Pilar Rubio, en el programa El hormiguero? Els futbolistes no concedeixen entrevistes, però, en canvi, es posen a cantar. Quina bogeria...

6 No s'ha convertit Twitter en un contenidor dels futbolistes per humanitzar-se? No hi ha, en canvi, futbolistes que demostren un exhibicionisme poc natural, com Dani Alves, que, amb perdó, cada dia em recorda més un galàctic, mostrant tots els seus luxes i ensenyant tot el seu histrionisme?

7 Oi que és d'un futbol mesquí i miserable, mal dirigit i en què tot és permès el fet que Muñiz Fernández, que segons diverses informacions havia de ser severament castigat pel col·legi d'àrbitres per les seves reiterades equivocacions (especialment en l'Elx-Madrid), ja torni a arbitrar avui (Llevant-Espanyol)? Sabeu que només ha estat sense xiular tres jornades?

8 Felicitem la marca Nike, que va ser la gran vencedora de l'inacabable debat sobre la fotografia internacional de la samarreta del Barça que van col·locar a l'estàtua de Colom de Barcelona i que, a més, ha estat guardonada amb el premi Eficàcia per l'Associació Espanyola d'Anunciants?

9 No veu tothom (Barcelona i els pobles del Pirineu) que les possibilitats de la candidatura de Barcelona als Jocs Olímpics d'hivern del 2022 són nul·les? No és millor preparar-se (amb infraestructures i amb augment de practicants) per oferir una candidatura potent amb vista al 2026 o al 2030?

10 Aplaudim el valor del club d'handbol BM Granollers per resistir en una època de crisi i en un esport deixat de la mà de Déu? No és un club que mereix una consideració general de l'esport català?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)