Opinió

Etiquetes

1 Podem debatre el joc del Barça sense posar etiquetes? Es pot ser guardiolista i estar feliç pels resultats magnífics actuals de l'equip? Es pot ser nuñista i no estar content amb el joc que fa el conjunt de Martino? O és que amb les catalogacions va lligat el pensament que has de tenir amb els moments futbolístics puntuals?

2 Es pot dir que preocupa el nivell de joc que té l'equip ara mateix (amb vistes al que pugui passar a l'abril o al maig) però que els resultats són impecables i que neguiteja veure com estan Leo Messi o Andrés Iniesta (partit contra el Real Madrid al marge)?

3 Per què cada cop que t'acusen de nostàlgic la resposta hauria de ser que apropar-se a aquesta nostàlgia hauria de ser l'objectiu per aconseguir l'excel·lència?

4 Sobre Andrés Iniesta, heu notat el que m'explicaven aquesta setmana des del vestidor del Barça que el jugador de Fuentealbilla comença a estar fart que sigui substituït contínuament per l'entrenador?

5 Sabíeu que la notícia de l'Sport publicada ahir que Juanjo Brau no acompanyarà Leo Messi a l'Argentina té una segona part que és que el fisioterapeuta del Barça (i l'home de més confiança de Messi al vestidor des que va arribar Rijkaard) s'ha emprenyat amb el crac argentí i s'han distanciat?

6 Puc ser malpensat (la història m'ho permet) i somriure amb la casualitat que el sorteig de copa porti qus l'enfrontament Barça-Madrid només pot ser en la gran final? I la casualitat política que l'Olímpic de Xàtiva (l'equip de l'indocumentat president de la Diputació de València al capdavant) sigui el primer rival del Real Madrid?

7 Sabíeu que dijous a la nit es van trobar a Munic Pep Guardiola i l'entrenador català de bàsquet Joan Plaza, que va anar fins a la localitat alemanya a jugar amb el seu club, l'Unicaja, contra el Bayern de Munic? Sabeu que tots dos mantenen una molt bona relació des que Guardiola era entrenador del Barça i Plaza, de la Penya?

8 Ovacionem Javier Mascherano per haver dit a 8TV una obvietat que en boca d' un futbolista del Barça agafa més volada: “Els independentistes catalans no van tots a l'una”?

9 Algú podria protestar per la falta de sensibilitat, raó i bon gust de no veure Tito Vilanova o Diego Simeone a la llista de finalistes a millor entrenador del 2013 en les nominacions de la FIFA (una pífia més) i en canvi que sí que hi siguin José Mourinho i Arsène Wenger, que no han guanyat res aquesta temporada?

10 Repeteixo un punt que vaig escriure fa alguns mesos ara que estem en vigílies que pugui passar: és bo per al futur del motociclisme i dels seus grans premis que els tres guanyadors de les tres cilindrades del mundial siguin d'un mateix país? Tant de bo sigui així.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)