Opinió

Trencats, estripats i callats

1 M'expliquen, amb una certa preocupació que el trencament de Leo Messi supera tots els centímetres dits fins ara. Algú pot assegurar que són 8 els centímetres de trencament de fibres de l'argentí i que això el podria fer allargar una mica més el seu temps de recuperació?

2 És veritat que Sandro Rosell, com ja ha passat en els casos de Xavi, Puyol i ara Iniesta (per cert, cada cop més a prop de renovar), també s'ha posat al capdavant de les negociacions per a la millora del contracte de Leo Messi, que en podria tenir un de nou i passaria a ser el jugador més ben pagat del món?

3 Tot i que efectivament, i com ja vam avançar aquí a El 9 Esportiu, Víctor Valdés té un peu i mig en el Mònaco, en els darrers dies el City podria haver ofert un contracte espectacular al porter titular (i ara lesionat) del Barça?

4 Parlant de lesions i futbolistes amb les seleccions, és normal que ja donem per habitual que no hi ha res a fer? Com és possible que ni cap club, ni cap futbolista es quadri i digui que ja n'hi ha prou? És acceptable que un jugador important per al Madrid com és Sami Khedira i un de clau per al Barça com és Víctor Valdés es perdin els pròxims mesos de competició?

5 No creieu que el pitjor de Valdés és que no només es lesiona per un parell de mesos, sinó que a més això li talla l'etapa en què probablement està més en forma des que és porter titular del Barça?

6 No creieu que això de la Pilota d'Or és una conya marinera a la qual, entre tots, donem importància per tapar els dies en què no hi ha futbol? Com és possible que Joseph Blatter hagi hagut de fer-se perdonar els pecats amb aquella indigna imatge (alcohòlica?) imitant Cristiano Ronaldo ampliant les votacions pel guardó fins divendres de la setmana que ve quan (casualitats de la vida) tant Leo Messi com Frank Ribéry estan lesionats i no podran jugar aquest cap de setmana?

7 No està passant amb la Pilota d'Or, Cristiano Ronaldo i la premsa de Madrid el mateix que ja va passar amb la candidatura olímpica del 2020? No s'està forjant una eufòria fictícia que podria acabar amb un fracàs o amb una depressió? Per cert, la pregunta de cada any: què es vota exactament en aquest guardó?

8 És boig definitivament Zlatan Ibrahimovic? Com pot dir les barbaritats que ha deixat anar aquesta setmana: que si ell és Deu o, per reblar el clau, dir ahir: “Cristiano Ronaldo, el millor? Però si només va fer un gol més que jo.”?

9 Heu vist el formidable vídeo de la marca de sabatilles esportives Foot Locker que corre per Youtube (sens dubte un dels millors del 2013) on es veu el retrobament entre els boxejadors Mike Tyson i Evander Holyfield amb Tyson trucant a la porta de la mansió de Holyfield, aquest últim obrint-li la porta i el primer donant-li una capseta on hi ha dipositat el tros d'orella que li va mossegar en el cèlebre combat pel títol mundial dels pesos pesants de 1997?

10 Atenció. Horari infantil. Magnífic. 6 de desembre: apassionant partit de copa: Barça-Cartagena… 10 de la nit! Bravo! Visca la copa. També s'ha de continuar callant?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)