Opinió

El cant de l'enyor

1 Per començar, tema Leo Messi. Sabíeu que, com vam escriure en aquesta contraportada, després de l'estiu Jorge Messi (en conèixer les xifres públiques del contracte de Neymar) es va reunir amb el Barça per millorar el contracte de l'argentí i que l'acord va quedar gairebé tancat amb Sandro Rosell? Sabíeu que Sandro Rosell els va demanar anunciar-ho en breu, però sempre després de la renovació d'Andrés Iniesta?

2 Sabíeu que quan Javier Faus va dir: “No veig raons per millorar el contracte una altra vegada a un senyor a qui ja l'hi vam millorar fa sis mesos”, l'emprenyada de Messi i el seu entorn va ser tan exagerada que van demanar ajornar l'anunci de l'acord fins a final de temporada?

3 Sabíeu que quan van començar a sortir noves xifres del contracte de Neymar l'entorn del crac argentí es va tornar a sentir estranyat i (ja sense Sandro Rosell a la presidència) va demanar renegociar la millora?

4 Sabíeu que, ara per ara, la negociació està aturada i no se sap exactament ni com ni quan es reprendrà i a Messi li comença a pujar la mosca al nas perquè ell tenia clar que continuaria aquí les pròximes temporades? Opinió: aposto que sí que millorarà la fitxa, però no ampliarà ni la durada ni la clàusula.

5 Sabíeu, però, que l'actitud del jugador a hores d'ara al vestidor és impecable, amb ganes de continuar al Barça, amb una bona relació amb els companys i amb moltes ganes –m'asseguren– del partit de demà (fet clau)?

6 Per acabar de parlar de Messi, sabeu que dimarts passat va acabar a la Brasserie Flo de Barcelona el rodatge de la pel·lícula dirigida per Álex de la Iglesia i amb guió de Jorge Valdano sobre l'estrella argentina del Barça? Podrà el muntador (amb més de 80 testimonis) i el director tenir el film a punt per abans del mundial del Brasil, que és quan la volen presentar a tot el món?

7 Sobre el clàssic de demà, preferiu un Madrid-Barça sense cap polèmica abans del partit o una prèvia escalfadeta? És a dir, enyorem els Mourinho-Guardiola o preferim els Ancelotti-Martino?

8 Algú pensa també que dels tres equips de dalt (Real Madrid, Barça i Atlético de Madrid) l'únic que té garantits els tres punts aquesta jornada són els colchoneros, que hauran de jugar contra el Betis, destrossat psicològicament i físicament després de la insuportable eliminació en l'Europa League contra el Sevilla abans-d'ahir?

9 Envio missatges a diverses personalitats mediàtiques i futbolístiques conegudes. Sabeu la resposta general sobre el sorteig d'ahir dels quarts de final de la Champions? Tots contents. Hi esteu d'acord? Content el Barça, content el Madrid i content el Bayern de Munic?

10 Un últim apunt de motos de col·leccionista. Podríeu guardar aquesta pregunta per d'aquí a pocs anys i la recordarem... La qüestió és aquesta: quan trigaran les motos a veure reflectida una baixada de popularitat en extirpar les transmissions en obert i passar-les a la clandestinitat d'una plataforma que neix ara –Movistar–? No és un error colossal que la meitat de les curses es vegin en obert però amb un diferit de tres hores per Tele 5 i les altres en directe però de pagament?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)