Opinió

Uns guionistes cruels

1 Si agafem el que ha passat aquesta temporada en la lliga de futbol, algú donaria com a creïble el que està passant? Aquests girs constants de guió amb el Real Madrid i el Barça com a principals protagonistes, i l'Atlético de Madrid com a imprescindible i, vés a saber si futur premiat, com a actor secundari?

2 Pot ser campió de lliga un equip (el Madrid) que no ha guanyat cap partit contra cap equip dels que estan a dalt: el Barça, l'Atlético, el Sevilla i l'Athletic de Bilbao. Li'n queda un: la Real Sociedad la setmana que ve.

3 Sabeu que Víctor Valdés publicarà amb vista a Sant Jordi un llibre d'autoajuda sobre les gestions de les crisis, sobre com actua la ment sobre els esportistes, etc.? Sabíeu que en el llibre també parla de la seva relació amb la família? Parlant de llibres, sabeu que aviat es posarà a la venda una nova edició dels Relats solidaris, que, com cada any, tiren endavant (sense veure ni un sol euro) una grapat important de periodistes esportius? Seguirem informant.

4 Segur que no cal fitxar un altre porter? No és res contra Oier, però no seria una pressió psicològicament intolerable que hagués d'aguantar tot un club, si es lesionés Pinto (no cal recordar el cop al pal de dimecres), en la Champions, en la lliga i/o en la final de la copa? No és una voluntat, és senzillament un terrible dubte.

5 Em passa l'admirat crític musical Jordi Beltran la cançó Disculpe Neymar, una cançó protesta escrita i cantada per Edu Krieger que ha estat escrita com a queixa per les desigualtats socials al Brasil a pocs mesos del mundial, en què es queixa de les altes inversions futbolístiques i les imperceptibles inversions socials. Servirà d'alguna cosa?

6 Més música. Sabíeu que en la presentació del nou disc de Shakira a l'hotel Vela, fa una setmana, només hi va assistir com a jugador del primer equip el capità Carles Puyol, amb la seva companya Vanessa Lorenzo? Probablement, perquè a la mateixa hora hi havia el sopar d'aniversari de Jordi Alba. Sabíeu que el que sí que hi va assistir va ser l'exporter Albert Jorquera i la seva xicota?

7 Aquesta setmana em vaig preguntar quan hauria pagat per ser present en la trobada entre Mariano Rajoy i el president de l'Associació Valenciana d'Empresaris, Vicente Boluda? Recordeu Boluda, que va ser temporalment president del Madrid, autor de la famosa frase: “Aquí los ganaremos 3 a 0 y allí los vamos a chorrear” (referint-se al Liverpool en una eliminatòria europea que va acabar amb 0-1 al Bernabéu i 4-0 a Anfield)? Al final la trobada Rajoy-Boluda no es va fer per la mort del germà del president espanyol.

8 En aquesta exhibició pública de la seva vida per Instagram o Twitter, no hauria estat bé que Dani Alves i Neymar haguessin publicat algun missatge d'ànim a Valdés com sí que van fer la majoria de companys de l'equip?

9 Parlant de porters, no és ja una evidència que ha començat la campanya contra Diego López a Madrid reclamant, dia sí i dia també a la sala de premsa, Iker Casillas? Resistirà López la pressió?

10 Sabíeu que dijous es van trobar per dinar un grup d'amics entre els quals hi havia el president de la UFEC, David Moner, l'exsecretari general de l'esport Rafael Niubò i el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, per recordar la data del 26 de març del 2004, com abans-d'ahir feia en aquesta contraportada el company Lluís Simon? Sabíeu que aquella data va ser la de la primera gran unió de l'esport català al voltant d'una taula i que va ser recordada pels seus protagonistes abans-d'ahir?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)