Opinió

La decepció de Leo Messi

Què passa que no tira endavant el pacte al qual van arribar Rosell i Jorge Messi sobre el nou contracte? És normal, això? No ens ho ha d'explicar ningú?

1 Avís per a qui mana a can Barça: Leo Messi té la percepció que la junta directiva se'l vol vendre. El que li passa és un misteri i potser només és un tema de sistema de joc, però també és cert que no entén (i això sí que ho ha verbalitzat) què passa a la junta que no es tira endavant el pacte al qual van arribar Sandro Rosell i el seu pare sobre el nou contracte. És això normal? No ens ho hauria d'explicar algú?

2 Podria ser (així ho pensa l'entorn de Messi) que vulguin mostrar un Barça amb menys despeses contractuals i més auster i que, obviant i anul·lant l'acord Sandro Rosell-Jorge Messi ensenyen que no es pot renovar cada any un futbolista amb sumes cada cop més altes? Es vol mostrar, així, una manera de governar en què qui mana és l'executiu, que ha de portar els comptes del club, i no el futbolista?

3 Dit això, no és una barbaritat que un pacte arribat amb el president de la mateixa junta que hi ha ara pugui queda trinxat per la fuga del president? No és normal que, amb tot això, Messi pensi que el volen vendre i més després de les famoses declaracions del vicepresident Javier Faus? Però l'última: és veritat que Messi està al·lucinat perquè ara li han dit que Sandro Rosell hauria negat a Javier Faus que s'hagués arribat a cap acord amb ell? Per cert, és evident que Leo Messi té una oferta del PSG, que és l'únic club capaç de pagar la clàusula, però a algú li passa pel cap que l'argentí abandoni el Barça? Si us plau, que no facin bromes amb el tema.

4 Sabeu què és el pitjor de tot plegat? Que el Barça no jugarà cap partit de competició oficial (llevat dels cinc partits de lliga que queden) fins d'aquí a quatre mesos, ja que difícilment guanyarà la lliga i, per tant, no jugarà la supercopa –llevat que el Madrid aixequi també el títol de lliga–. Tindrà seny el barcelonisme per aguantar quatre mesos d'allau d'informacions contradictòries?

5 Quan parlem de profunda renovació ens referim a més noms de baixes que d'altes, oi? Perquè... donem per fet que Piqué, Alba, Busquets, Iniesta, Messi, Pedro i Neymar continuaran? Set jugadors que poden ser la columna vertebral de la temporada pròxima.

6 No hi he posat Xavi Hernández perquè l'honradesa del migcampista català em genera un dubte. Tot i que Rosell li va fer un contracte magnífic, voldrà continuar o buscarà aires nous? Sempre el tindria al meu equip, però ell ho voldrà, ara? No ho tinc clar. Haurem d'esperar. Dit això, no mereix aquest equip una ovació pel que ha donat al barcelonisme tots aquests anys?

7 Jürgen Klopp, al Barça? No m'ho crec. Però si el tronc de l'equip és català i es vol jugar igual a tots els equips del club, no caldria fitxar com a entrenador algú que conegui l'essència del joc del Barça en lloc d'un marcià que farà jugar l'equip a la seva manera?

8 Insto la junta directiva del Barça a demanar una investigació per saber d'on surt el missatge viral enviat per SMS i WhatsApp ple de barbaritats, mentides i infàmies contra alguns directius i donant per fet fitxatges, algun dels quals, absurd. Com es pot ser tan malintencionat, cruel i roí? Ho farà la junta?

9 Una dada: per què els directius tornen a estar allotjats al mateix hotel que els futbolistes, com va passar a València? No va ser una bona decisió de Guardiola i Tito Vilanova aïllar l'equip de gent que no té res a veure amb la plantilla per molt bona connexió que tinguin alguns d'ells? Si es va amb americana i corbata, cal que els jugadors es posin gorres o s'arremanguin els pantalons? No és deixadesa?

10 Veig el Mono Burgos, segon entrenador de l'Atlético de Madrid amb unes Google Glass fent proves per a la Lliga de Futbol Professional. Aviam: Google Glass + Mono Burgos? Alguna cosa no quadra...

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)