Opinió

El dia

1 Animarà avui l'afició com mereix l'equip en un partit clau? L'equip retornarà a l'afició amb el títol els ànims del soci? Pot el barcelonisme avui oblidar una temporada histriònica, estranya i molt trista?

2 Jugarà avui Gerard Piqué? Resposta: sí. Una magnífica notícia preàmbul del que acabarà passant en breu: l'acord total per a la renovació del defensa del Barça fins al 2018 pactat des de principi de la setmana passada entre les dues parts. Falta només el protocol, ja no de la signatura, sinó de la fotografia per a la premsa.

3 Xavi Hernández també jugarà. Per cert, m'expliquen que al final el brau migcampista blaugrana vol aguantar una temporada més, abans de probablement, marxar a jugar a Nova York. Us sorprèn?

4La pregunta de futur és per a Cesc Fàbregas. Què passarà amb ell la temporada que ve? Em consta que Darren Dein, representant del jugador d'Arenys, té múltiples ofertes sobre la taula. Algunes d'extraordinàries. Començo a veure clar que marxarà, fet que significarà un bon ingrés per al club.

5 Central. Em faig una pregunta per a la qual sí que tinc resposta. Fitxaríeu Laporte, un central esquerrà de 19 anys, alt, amb caràcter, tot i el preu de 36 milions d'euros que, venint de l'Athletic, és una xifra innegociable? Resposta: sí. Si el Barça es creu que és el seu central per al futur.

6Tema porter. Victor Valdés. Ens hauríem de preguntar, primer de tot, els motius pels quals el porter català no serà aquesta tarda al Camp Nou? En tot cas després criticar-lo tot i que efectivament cal enviar-li la pregunta clau: Per què no véns malgrat totes les raons que puguis tenir per no ser-hi?

7 Afegim un nom de futur. Paul Pogba. El Real Madrid el persegueix però el Barça també. Entraria en l'operació Alexis per rebaixar el preu del futbolista, jugador del Juventus, per abaratir una operació caríssima?

8 Cal aplaudir la gestió comunicativa de la setmana? L'extraordinària, emocionant i deliciosa roda de premsa de comiat de Carles Puyol i les compareixences de les grans patums la setmana més decisiva de la lliga: Xavi, Andrés Iniesta... Resposta: evidentment, sí.

9 Sobre el bàsquet d'ahir. Com pot ser tan nefast el partit del Barça tot i tenir al davant una màquina de jugar com el Real Madrid? I la dignitat blaugrana, on estava amagada ahir a Milà? Aplaudim el partidàs de Mirotic, Rudy Fernández i de Sergio Rodríguez, que van desarmar completament un Barça que havia fet una Eurolliga magnífica i que veu com el seu treball es trinxat en un partit dels pitjors de la història del bàsquet blaugrana?

10 Sabíeu que el Mago Pop i Neymar mantenen una magnífica relació personal després de l'al·lucinada que va tenir el brasiler quan Antonio Díaz, aquest mag genial, el va gravar fent uns quants trucs que el van deixar sorprès? Sabíeu que Neymar va penjar al seu Instagram un dels trucs que li va fer el Mago Pop?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)