Opinió

Com juga, com marxa, com signa

Luis Enrique va quedar altament satisfet de la reacció de la gent i dels mitjans de comunicació en la seva presentació, dimecres

1 No us espanta el final de temporada de Messi? No us sorprèn com acaba el cicle? Tant com acaba jugant a futbol, la manera com marxa del club, tot el merder de la signatura del nou contracte, les seves declaracions a Buenos Aires? Quin significat té aquest allioli?

2Què li passa, a Messi? Aquesta és la pregunta que mescla diversos raonaments (alguns de rocambolescos) sobre els motius pels quals Messi és en aquests moments un enorme interrogant de futur. I de present. Problema: en aquest país la falta d'explicació implica ciència-ficció i la frase més ridícula: “Sé de bona font que…”

3Per què va decidir fer aquestes estranyes declaracions en arribar a l'Argentina posant en dubte la seva continuïtat? Només perquè quatre o deu seguidors blaugrana el van criticar i no hi està acostumat? Pels pocs xiulets que va rebre dissabte contra l'Atlético de Madrid (d'altra banda, normals en el barcelonisme més històric i histèric)?

4Sabeu que Luis Enrique va quedar altament satisfet de la reacció de la gent i dels mitjans de comunicació en la roda de premsa que va fer dimecres en la seva presentació?

5És clar que Xavi Hernández es va reunir amb Ferran Soriano (fa mesos); si no, no podria haver passat el que va avançar L'Esportiu: que el migcampista estudia una oferta per jugar en la franquícia del Manchester City a Nova York. Tot i això, reitero que Luis Enrique el pot convèncer. Un any més a can Barça, oi?

6Un grup de socis i seguidors del Barça (entre els quals un grup de familiars dels futbolistes del Barça) vam al·lucinar dissabte passat, en el decisiu partit de lliga contra l'Atlético de Madrid, quan a la fila on hi havia la dona i els fills de Tata Martino a la tribuna, una de les filles portava a la mà dreta mitja dotzena d'estampetes de diverses verges, mentre que quan atacava l'Atlético de Madrid feia el signe de les banyes amb la mà esquerra dirigit als jugadors matalassers. Què vol dir aquesta simbologia?

7Llegeixo que Jordi Alba ha anat a El Hormiguero. Bravo. Algun dia els veurem al Gol a gol, per posar un exemple, o en aquella hora del vespre en determinats programes esportius? O no va així la cosa?

8Veig el videoclip de la cançó La, la, la de Shakira i tinc clar que de cançó oficiosa del mundial es converteix automàticament en la cançó oficial del mundial, amb futbolistes com ara Neymar, Falcao, Messi, el Kun Agüero, Abidal i, és clar, Gerard Piqué, cantant i ballant la cançó? La peça, a més, té la col·laboració de Carlinhos Brown i és enganxosa. Algú dubta que en el mundial es devorarà la cançó oficial de Pitbull amb Jennifer López i Claudia Leitte?

9Algú pot garantir que, passi el que passi aquesta nit, Florentino no deixarà la presidència del Real Madrid en breu? Parlant de la final, no és un atac frontal a la medicina que algú es cregui que una curandera farà que el matalasser Diego Costa estigui al cent per cent?

10 Quedo espantat quan el periodista David Llorens m'explica que els jugadors del CN Poble Nou-Enginyers tenen com a himne oficiós el Qué dolor, de Rafaella Carrà. És veritat?, li pregunto. I no només em diu que sí, sinó que em fa augmentar la incredulitat quan m'assegura que els jugadors del Sevilla també tenen aquest himne, després d'haver guanyat l'Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)