Opinió

Silenci, es fitxa

1 Oi que deu ser la feina de la direcció esportiva del Barça que fa que hi hagi una mena de silenci general al club, només trencat per l'entrevista del president, Josep Maria Bartomeu, a Onda Cero?

2 És el silenci el símbol que serveix d'homenatge a l'adéu de Sandro Rosell, que, tot i les terribles conseqüències que ha portat, no ha explicat res des del 23 de gener, dia en què va decidir plegar?

3 Per què no es planteja la junta directiva exposar el contracte de Neymar al Museu del Barça com a exemple suprem de com no s'ha de fer un fitxatge? Sabíeu que hi ha més d'un directiu espantat pels dubtes de quines conseqüències pot portar? I sabeu també que n'hi ha més d'un que considera que Sandro Rosell els ha deixat, literalment, a l'estacada?

4Kun, al Barça? Algú creu que és un fitxatge factible? Qui es pensa que un dels clubs més rics del món (el Manchester City) es vendrà la seva màxima figura si no és per un preu que supera qualsevol galàxia?

5 Si em féssiu apostar ara mateix per un davanter per al Barça, per preu, possibilitats i ganes mútues, apostaria clarament per Gonzalo Higuaín. Un altre nom seria el de Mandzukic, el davanter del Bayern de Munic. I encara un altre, Marco Reus, com informava abans-d'ahir L'Esportiu. Qui fitxaríeu?

6 És normal que costi més el traspàs del teòric porter suplent que el del titular? Valdrà més Ter Stegen que Bravo? Per cert, enmig de noms que rememoren les èpoques de Josep Lluís Núñez dels llargs estius dels vuitanta aplaudim el fitxatge de Rakitic? Resposta: i tant!

7 Gerard Piqué xiuxiueja a Del Bosque que Cesc marxarà del Barça per 33 milions. Els micròfons graven la conversa. A tots ens fa molta gràcia, però... és ètic fer-ho? Què es podrà dir quan seguis en una roda de premsa abans de començar amb el del seient del costat? Podràs parlar d'alguna cosa sense que hagis de ser notícia? És un magnífic debat en què l'empatia hauria de ser indispensable.

8 No és, però, la indiscreció de Gerard Piqué sobre Cesc Fàbregas la confirmació de l'enorme distància entre el que diuen i el que pensen els esportistes d'elit quan es planten davant d'un periodista per fer-li una entrevista?

9 Això de les primes de la selecció espanyola no pot ser, oi? Quina imatge dóna Espanya amb aquestes sumes (720.000 euros per jugador) si guanya el mundial? Per molt que sigui de patrocinadors, és racional pagar per cap més del doble del que pagarà la federació alemanya o la brasilera als seus futbolistes?

10 Converso una llarga estona dijous amb Marc Márquez mentre fullejo el llibre que ha escrit Emilio Pérez de Rozas sobre aquesta bèstia del motor. Sabeu que entre les múltiples (i magnífiques fotografies) no n'hi ha ni una en què el pilot de Cervera faci cara d'emprenyat? Com és que aquest paio sempre està content?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)